04 / 05 / 2024

Emekli promosyonları güncellendi! En yükse promosyon veren banka hangisi?

Emekli promosyonları güncellendi! En yükse promosyon veren banka hangisi?

Emekliler dikkat! Başvuru tarihleri uzatıldı! En yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi, ne kadar veriyor? 2022 Emekli promosyonu veren bankalar listesi



Emekli vatandaşlara promosyon veren bankalar listesi, milyonlarca emekli vatandaşın gündeminde yer almayı sürdürüyor. Temmuz zammı akabinde müşteri kazanma yarışına giren bankalardan emekli vatandaşları sevindirecek bir haber geldi. Pek çok banka, emekli promosyon kampanyalarını Eylül ayı için güncelledi. Bu gelişme sonrası ek ödemelerle birlikte 10 bin TL'yi bulan emekli promosyonu ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Peki, en yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi, ne kadar veriyor? İşte, 2022 Halkbank, Vakıf Bank, TEB, Denizbank, ING Bank, İş Bankası, Ziraat Bankası, Yapı Kredi ve QNB Finansbank emekli promosyon kampanyaları son durum…

KAMPANYA SÜRELERİ DEĞİŞTİ!

Emekli promosyonları güncellendi! En yükse promosyon veren banka hangisi?

Banka değiştirmek isteyen emekliler için son başvuru tarihi, 31 Ağustos olarak belirlenmişti. Birçok bankala, emekli promosyon kampanya sürelerini 30 Eylül 2022 tarihine kadar uzatma kararı aldı.

Daha önce emekli promosyonu almış fakat taahhüt süresini tamamlamamış olanlar da banka değişikliği yaparak yüksek promosyondan yararlanabilir.

EMEKLİ PROMOSYONU VEREN BANKALAR 2022

Emekli promosyon veren bankalar binlerce kişinin dikkatini çekmeye devam ediyor. İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Finansbank, TEB, Ziraat Bankası diğer tüm bankalar müşterilerine bankalarına maaşlarını taşıması haline çok ciddi promosyon imkanı sunuyor. Hal böyleyken banka emekli promosyon ücretleri de vatandaşlar tarafından merak ediliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön