Ekonomi

Emekli promosyonu alamadım diye üzülmek yok! Yapı Kredi az önce açıkladı! Acele edin!

Emekli promosyonu özellikle emekli kişilerden büyük bir heyecan yarattı. Fakat pek çok vatandaş, emekli olamadığı için bu promosyondan faydalanamadı. Bunun üzerine Yapı Kredi açıkladı! Hemen koşun bakın! İşte ayrıntılar...Fakat pek çok vatandaş, emekli olamadığı için bu promosyondan faydalanamadı

Emekli promosyonu özellikle emekli kişilerden büyük bir heyecan yarattı. Fakat pek çok vatandaş, emekli olamadığı için bu promosyondan faydalanamadı. Kaynağı gören bankalarr ise daha fazla müşteri çekmek için elini taşın altına koydu. O bankalardan biri de Yapı Kredi oldu. 

Emekli promosyon yarışında adını çokça duyuran Yapı Kredi Bankası, yeni kampanyasını açıkladı! 1 Eylül ve 19 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında 1.000 TL’ye varan Worldpuan kazanabileceksiniz.

KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN SMS VE MOBİL UYGULAMA KULLANILABİLİR

Kampanyadan faydalanmak için World Mobil uygulamasını indirmeniz gerekiyor.World Mobil uygulamasından kampanyaya katılmak için “Kampanyalar” alanındaki ilgili kampanyanın ""Katıl"" butonuna tıklanması yeterli oluyor. Yapı Kredi Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için SETUR yazıp bir boşluk bırakıp, kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekiyor. SMS gönderim bedeli GSM operatörlerinin kendi tarifeleri üzerinden belirlendiği Yapı Kredi tarafından ayrıca belirtildi. 

BİN TL'YE VARAN WORLDPUAN!

Peşin veya taksitli 7.500 TL - 12.499 TL arası ödemelerde seyahat kampanyası ile birlikte toplamda 750 TL’ye varan Worldpuan, 12.500 TL ve üzeri ödemelerdeyse toplamda 1.000 TL’ ye varan Worldpuan fırsatı sunulacağı bildirildi.

Kampanya koşullarını müşterileri ile paylaşan Yapı Kredi, şunları belirtti:

"1-19 Eylül 2022 tarihleri arasında Worldcard ile setur.com.tr ve Setur Mobil uygulaması üzerinden veya 444 0 738 nolu Çağrı Merkezi, Setur Şube ve Yetkili Satış Acentelerinden tek seferde yapılacak tüm yurt içi ve Kuzey Kıbrıs otel, kültür turları, yurt dışı tur ve tüm yurt içi- yurt dışı uçak bileti rezervasyonlarında 7.500 TL - 12.499 TL arası 675 TL Worldpuan, 12.500 TL ve üzerine 925 TL Worldpuan hediye edilecektir. Bu kampanya kapsamında, World Mobil üzerinden Seyahat Kampanyası'na katılınması halinde ek 150 TL'ye varan Worldpuan kazanılacaktır." 

24 EYLÜL'E KADAR YÜKLENECEK

Setur Worldpuan Kampanyası kapsamında kazanılan Worldpuan'ların 24 Eylül 2022 tarihine kadar yükleneceğini açıklayan World, internet sitesinde şu ifadelere yer verdi:

"Puanların son kullanım tarihi 24 Ekim 2022’dir. Kullanılmayan puanlar 25 Ekim 2022 de geri alınacaktır. Seyahat Kampanyası kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 4 Ekim 2022 tarihine kadar yüklenecektir. Puanların son kullanım tarihi 4 Kasım 2022’dir. Kullanılmayan puanlar 5 Kasım 2022'de geri alınacaktır."

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: www.worldcard.com.tr

Ne zaman emekli olabilirsiniz? Emeklilik yaşı ve maaşı hesaplama ekranı!
3 bin 340 TL hesaplara yatmaya başladı! Bir emekli promosyonu değil ama hemen bakın!
Çiftçilere müjde! Mazot gübre desteği 6 ay erkene çekiliyor! Bakan az önce açıkladı! Hemen koşun bakın!