04 / 05 / 2024

Emekli promosyonu fırtınası bitmiyor! Bankalar peş peşe açıkladı! Yapı Kredi, İş Bankası, ING, TEB... Kesin bakın!

Emekli promosyonu fırtınası bitmiyor! Bankalar peş peşe açıkladı! Yapı Kredi, İş Bankası, ING, TEB... Kesin bakın!

Bir emekli promosyonu trendi başladı gidiyor ve herkes hangi bankanın ne kadar emekli promosyonu verdiğini merak ediyor. Vatandaşlar arama motorlarında banka banka emekli promosyonlarını arıyor. İşte Yapı Kredi, İş Bankası, ING, TEB, Akbank, Şekerbank, QNB Finansbank, Garanti emekli promosyonları...



ŞEKERBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? ŞEKERBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

Maaşını taşıyanlara maaşa göre 1500 lira, 1750 lira, 2 bin TL veriyor. ATüm bunlar ile birlikte 3 ay ötelemeli olarak kredi kullanım fırsatı, ücretsiz havale ve EFT, eve teslim maaş, şubede işlem önceliği gibi olanakları da sunuyor.

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

Maaşa göre 4 bin 850 TL, 6 bin TL, 7 bin 250 lira ödemekte. Maaşını taşıyıp 2 ay içinde fatura ödeme talimatı veren kişiler 100 TL ek nakit ödül kazanabiliyor.

Emekli promosyonu fırtınası bitmiyor! Bankalar peş peşe açıkladı! Yapı Kredi, İş Bankası, ING, TEB... Kesin bakın!

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

Maaşa göre, 4 bin 650 TL, 5 bin 800 TL ve 7 bin TL promosyon ödüyor. Bununlar birlikte en az iki otomatik fatura talimatı veren emeklilere ise 250 TL, kredi kartı alarak bin 250 TL ve üzeri harcama yapan vatandaşlara 250 TL chip-para ödüyor.

Böylece emekli vatandaşın kazancı 7 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor. Maaş yatmadan iki gün önce ise faizsiz para çekme imkanı sunuluyor.

İŞ BANKASI  EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

İş Bankası 31 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında maaşını taşıyan emeklilerin maaşlarına göre 5 bin TL, 6 bin 250 TL, 7 bin 500 TL promosyon ödemesi sunuyor.

İş Bankası'ndan şok kampanya! 30 Eylül'e kadar herkes yararlanacak! Hemen bakın, fırsatı kaçırmayın!
3 bin 340 TL hesaplara yatacak! Perşembe günü başlıyor! Her ay PTT'den almayı unutmayın!
Altın 8 gün sonra bu kadar olacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön