01 / 05 / 2024

Emekli promosyonunda fırtına öncesi sessizlik! ING Bank da bir açıklama yayınladı, bakın neymiş

Emekli promosyonunda fırtına öncesi sessizlik! ING Bank da bir açıklama yayınladı, bakın neymiş

Emekli promosyonu konusunda adeta fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Tüm vatandaşlar ve bankalar neredeyse yılbaşını bekliyorlar. ING Bank da emekli promosyonu hakkında dikkat çeken açıklamalar gerçekleştirdi.



Emekli promosyonuyla ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Fakat neredeyse tüm bankalar yılbaşında asgari ücret ve emekli maaşlarına yapılacak zammı bekliyor. Promosyon rakamlarının da bu maaşlara göre artması bekleniyor.

ING BANK DA YÜKSEK VEREN BANKALAR ARASINDA

Emekli promosyonunda yüksek veren bankalar arasında ING Bank da yer alıyor. ING Bank şu anda İş Bankası ile birlikte en yüksek promosyon veren bankalar arasında yer alıyor. ING Bank tarafından yeni bir açıklama da gerçekleştirildi.

2.500 TL Üzerinde maaş alan emeklilere duyuru yapıldı ve sevindiren haber verildi. Bu duyuruda emeklilere 7 bin lira verileceği bildirildi. Söz konusu ödemeden yararlanmak isteyen emeklilerin 31 Ekim’e kadar başvuru yapması gerekiyor. Emekli maaşını ilgili bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 7 bin lira para verileceği bildirildi. Bu sene içerisinde promosyon hakkı olan vatandaşları ilgilendiriyor. ING Bank promosyon kampanyasını duyurdu. Banka yaptığı açıklama ile maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 7.000 TL’ye varan nakit promosyon ödemesi yapacağını vurguladı. Bunun için vatandaşların 31 Ekim 2022 tarihine kadar başvurularını yapması beklendiği vurgulandı.

1 aylık toplam gelir/aylık tutarınız, 1.500 TL’ye (1.500 TL hariç) kadar ise 4.650 TL, 1.500 TL – 2.500 TL (2.500 TL hariç) arası ise 5.800TL, 2.500 TL ve üzeri ise 7.000 TL nakit promosyon ödemesi yapacağı bildirildi.

 

 


Geri Dön