Ekonomi

Emekli promosyonunda flaş karar! 8 bin, 9 bin, 10 bin TL! Tarihler uzatıldı! Ziraat, Garanti, İş Bankası...

Emekli promosyonlarıyla alakalı flaş karar geldi! Banka değiştirme tarihi 30 Eylül'e çekildi! Şu anda bankalar emekli promosyonlarını neredeyse 10 bin TL'ye kadar çıkardı! İşte bütün detaylar... Bilindiği üzere Temmuz ayında gelen emekli maaş zammının ardından pek çok özel banka, promosyon limitlerini ard arda arttırarak, emekli maaş müşterilerinin kendilerini tercih etmesi için yarışa girmişti

Emeklilere özel olarak verilen promosyon ödemelerinde tarihler değiştirildi. Bilindiği üzere Temmuz ayında gelen emekli maaş zammının ardından pek çok özel banka, promosyon limitlerini ard arda arttırarak, emekli maaş müşterilerinin kendilerini tercih etmesi için yarışa girmişti. Yükseltilen limitler Ağustos ayının başlarında 6 bin TL seviyelerinde gezerken Eylül ayının yaklaşmasıyla bu limitler neredeyse 10 bin TL çizgisine kadar yanaştı.

 

Kimi bankalar promosyon ödemelerinde başvuru tarihlerini 31 Ağustos olarak açıklamıştı fakat Eylül ayının gelişiyle beraber promosyon ödemelerinin hâlâ gündem olmayı sürdürmesi ile başvuru tarihleri de pek çok bankada Eylül sonuna kadar uzatıldı. Emekliler, devam eden başvuru sürecinde en yüksek promosyon veren bankaları tercih etmek için artık tetikte. Peki emekli promosyonlarında en yüksek ödemeyi hangi bankalar yapıyor? İşte bütün ayrıntılar...

Türkiye'de emekli promosyonları konusundaki yarış kızgınlaşıyor. Bankalar emeklileri kendilerine çekmek için büyük bir rekabet içerisindeyken, emekliler de en karlı promosyonlarını almak adına ciddi bir araştırma sürecinde. Bu gelişmelerin yaşandığı sırada banka taşıma işlemleri hakkında flaş bir haber geldi. 

Banka değiştirmek için son başvuru tarihi pek çok bankada ilk etapta 31 Ağustos olarak açıklanmıştı fakat emekli maaş müşterileri için bu tarih birçok bankada 30 Eylül 2022’ye çekildi. Daha önce emekli promosyonu almış ancak taahhüt süresi dolmuş olanlar da banka değiştirerek promosyon ödemelerinden faydalanabilecek. Emekli banka promosyonu ve ödemelerin ulaştığı rakamlar son günlerde gündeme gelmeyi sürdürürken, bazı özel bankalarda net promosyon ödemeleri 7 bin 500 TL’yi ve ek kampanya ödemeleriyle birlikte 10 bin TL’yi görmeye başladı.

İşte ayrıntılar...

Emeklilere promosyon ödemelerinde en yüksek limitlerden birini sunan Yapı Kredi, bir aylık net maaşı 2 bin 500 Türk Lirası ve üzerinde olan emeklilere net 7 bin 500 Türk Lirası promosyon ödemesi sağlıyor. 30 Eylül 2022 tarihine kadar maaş taşıma başvurularını kabul eden Yapı Kredi, aynı zamanda emekli yakınlarını da Yapı Kredi’ye getirenlere 250 TL ve 10 kişi için toplamda 2 bin 500 Türk Lirası ödeme ile promosyonlarda 10 bin TL’ye kadar ödeme sağlıyor.

2023 Asgari ücret rakamı duyuruldu! 1 Ocak 2023'te yeni asgari ücret ve en düşük emekli aylığı rakamı açıklandı!

Pırlantalarda dev kampanya! Tam yüzde 60 indirim! Tektaş, kolye, bileklik... 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Taşıt kredisi faiz oranlarında son dakika! Taşıt kredisi şartları nelerdir? İşte 6 Eylül 2022 Taşıt kredisi hesaplama!