29 / 04 / 2024

Emekli promosyonunda son dakika! Bankalar kesenin ağzını açtı! Ödemeler 8250 TL'yi buldu! Garanti, Akbank, Ziraat, TEB..

Emekli promosyonunda son dakika! Bankalar kesenin ağzını açtı! Ödemeler 8250 TL'yi buldu! Garanti, Akbank, Ziraat, TEB..

Emekli promosyonunda yarış kızıştı. Bankalar müşteri çekmek için kesenin ağzını açtı. Peki 2022 en yüksek emekli promosyonunu hangi banka veriyor? İşte detaylar...



Temmuz ayında emekli maaşlarına uygulanan yüzde 42,35 oranındaki ara zammın ardından bankalar emekli müşteri çekme yarışına girdi. 5 bin TL ile başlayan emekli promosyonu 8 bin TL'yi aştı. Öyle ki kulislerde emekli promosyonu için 15 bin TL gibi rakamlarda geçiyor. 

Emekli promosyonunda son dakika! Bankalar kesenin ağzını açtı! Ödemeler 8250 TL yi buldu! Garanti, Akbank, Ziraat, TEB..

En yüksek emekli promosyonu veren bankalar, milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisinin gündeminde sıcaklığını koruyor. Özel ve kamu bankaları kampanyalarını duyururken emekli promosyon ödemeleri 8 bin 250 TL'ye kadar yükseldi. Ek gelir elde etmek isteyenlerin gündeminde "Peki en yüksek emekli promosyonunu hangi banka veriyor? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor?" gibi sorular canlanıyor. İşte, merak edilen sorunun yanıtı ve DenizBank, Akbank, Ziraat Bankası, Yapı Kredi, TEB, Garanti BBVA, Akbank, ING, Vakıf Bank 2022 emekli promosyon ödeme kampanyalarının tüm detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön