17 / 05 / 2024

Emekli promosyonunda son dakika şoku! Bankalar peş peşe açıkladı!

Emekli promosyonunda son dakika şoku! Bankalar peş peşe açıkladı!

Emekli promosyon başvuruları bazı bankalarda bugün sona erecek. Temmuz zammından sonra bankalar promosyonu arttırmakla kalmayıp süreyi de 31 Ağustos'tan 30 Eylül'e çekmişti. Ek bir uzatma olmazsa belirli bankalardaki promosyon kampanyası bugün sona erecek.



Emekliler için bankaların yaptığı promosyon yarışı Türkiye'de büyük etki yarattı. Bu sene bankaların promosyon ücretlerini artırması en çok emekli vatandaşları sevindirdi. 750 liradan başlayan emekli promosyonu kampanyalarla 8 bin liraya hatta 10 bin liraya kadar ulaştı.

Emekli promosyonunda son dakika şoku! Bankalar peş peşe açıkladı!

Emekli maaşına yapılan ara zammın ardından bankalar promosyonlarını güncelledi. Böylece maaşını taşımak isteyen emekli vatandaşlar bankaların kampanyalarını yakından takip etmeye başladı. Bazı bankalar promosyon tarihi için önce 31 Ağustos'u belirlemiş fakat süreyi 30 Eylül 2022 tarihine kadar uzatmıştı. 

Promosyona başvurmayanlar için de süre daralıyor. Emekli maaşı promosyon ödemesinde başvurular bazı bankalarda 30 Eylül 2022'de sona erecek.

Emekli promosyon tutarları bankadan bankaya değişiklik gösteriyor. Peki, 2022 emekli promosyonu ne kadar? En yüksek emeki promosyonu kaç TL? Hangi banka kaç lira promosyon ödüyor? İşte 2022 emekli promosyonu miktarı...


Geri Dön