Ekonomi

Emekli promosyonunda sürpriz hamle! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan 7 bin 500 TL'lik müjde! 

Eylül ayına damga vuran promosyon yarışı Ekim'de de devam ediyor. Özel bankalar arasında süren promosyon yarışına kamu bankalarından da sürpriz bir adım geldi. 500 TL'ye kadar yükselmişti

Bilindiği gibi bazı bankalarda promosyon tutarı 7.500 TL'ye kadar yükselmişti. Promosyon savaşlarına kamu bankları da dahil oldu. İşte emeklileri sevindirecek haberin tüm detayları...

Promosyon ödemeleriyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Kamu bankaların sunduğu promosyon şartları özel bankaların yanında çok çok düşük kalmıştı. Bu sebeple emekliler kamu bankalarından ayrılarak emekli maaşlarını özel bankalara taşımıştı. Bu arada özel bankalar arasındaki yarış da giderek kızışmış ve  promosyon tutarları 7.500 TL seviyelerine kadar yükselmişti. 

Özel bankalar arasındaki yarış devam ederken kamu bankaları da emeklileri sevindirecek formül için arayışlara girdi.

EMEKLİYE PROMOSYON MÜJDESİ! KESENİN AĞZINI AÇTILAR!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın da maaş ayrımı yapmaksızın tüm emekli müşterilere üç seneliğine beş bin lira promosyon ödemesi hazırlığında olduğu öğrenildi. Hatta 5.000 TL teklifi Hazine Bakanlığına sunuldu. 5.000 TL'lik promosyon teklifinin 7.500 TL'ye de çıkabileceği iddia edildi.

PEKİ BU BANKALARIN ŞU ANKİ PROMOSYON RAKAMLARI NE KADAR?

HALKBANK

Halkbank tarafından, şu an 1.500 Türk Lirası altında emekli maaşı alanlara 500 Türk Lirası, 1.500 Türk Lirası ile 2.500 Türk Lirası arasında emekli maaşı alanlara 625 Türk Lirası, 2.500 Türk Lirası üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750 Türk Lirası tutarında promosyon ödemesi yapılıyor.

ZİRAAT BANKASI

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan müşterilere banka tarafından; 1.500 Türk Lirası altında emekli aylığı alanlara 500 Türk Lirası, 1.500 Türk Lirası ile 2.500 Türk Lirası arasında emekli aylığı alanlara 625,00 Türk Lirası, 2.500 Türk Lirası ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750 Türk Liras tutarında olmak üzere, üç yıllık peşin promosyon ödemesi yapılıyor.

VAKIFBANK

Vakıfbank'ta aylık emekli maaşı tutarı 1.500 Türk Lirasına kadar olanlara üç yıl için toplam 500 Türk Lirası, 1.500 - 2.500 Türk Lirası  olanlara üç yıl için toplam 625 Türk Lirası, 2.500 Türk Lirası ve üzeri olanlara üç yıl için toplam 750 Türk Lirası, üç yıllık süre için peşin ve nakdi olarak promosyon ödemesi yapılıyor.

Bunu kimse beklemiyordu! Emekli maaş zammı bekleyenleri endişelendiren açıklama!

Milyonlarca çiftçi bekliyordu! Tarımsal destek ödemeleri bugün yatırılıyor!

İETT ücretlerine de mi zam gelecek? Murat Ongun'un paylaşımları kafaları karıştırdı!