17 / 05 / 2024

Emekli vatandaşlara Ocak ayında 30 bin TL! Tek şart emekli olmanız! İşte detaylar!

Emekli vatandaşlara Ocak ayında 30 bin TL! Tek şart emekli olmanız! İşte detaylar!

Emekli olanlar için müjdeli haber! Emekli vatandaşlara Ocak ayında 30.000 TL ödeme yapılacak. İşte detaylar!



Garanti Bankası Akbank ve Denizbank tarafından verilecek olan bu kredi tutarları yalnızca emekli maaşını kendi bankaları üzerinden alan vatandaşlara uygun faiz oranları ile verilecektir. Emekli maaş hesabı üzerinden başvurusu gerçekleştirilerek, kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalara katılım sağlayabilirsiniz.

GARANTİ BANKASI EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ ŞARTLARI!

Garanti Bankası tarafından emekli, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişiler başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda uygun faizlerle kredi alabilirler. Garanti Bankası üzerinden emekli, ihtiyaç kredisi çekmek istiyorsanız, başvurunuzu gerçekleştirip, işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilir ve kredinize sahip olabilirsiniz. Bu krediye size en yakın Garanti Bankası şubesine giderek işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve onaylanan kredinizi hesabınıza yatırılacaktır.

AKBANK VE DENİZBANK EMEKLİ KREDİSİ ŞARTLARI!

Akbank ve Denizbank üzerinden emekli kredisi kullanacak olan vatandaşlarda başvuru şartlarına uygun bulunmaları halinde kredi ödemelerini gerçekleştirerek banka şubelerine gitmeden işlemlerini hızlı bir şekilde yapabiliyor. Akbank ve Denizbank üzerinden kredi almak istiyorsanız size en yakın banka şubesine giderek işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabilecek ve onaylanan krediler, hesaplara yatırılır. Akbank ve Denizbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyurularda başvurularını gerçekleştirmek isteyen emekli kişilere 30000 TL ödeme gelir belgesiz olarak sağlanır. Akbank mobil uygulaması olan Akbank Direkt uygulaması üzerinden ve Denizbank, mobil uygulaması olan Deniz, mobil üzerinden de kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. Bankaların resmi internet sayfalarına giriş yaparak, kampanya ayrıntıları hakkında bilgi alabilir ve emekli maaşınızı bu bankalara taşıyıp, kredi kullanma niyetiniz varsa, daha yüksek limitlerde kredi ve emekli promosyonu alabilirsiniz.

ING BANK İHTİYAÇ KREDİ HESAPLAMASI

ING Bank'ta ilk kez hesap açan vatandaşlara yönelik 20 bin TL'lik ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları belli oldu. ING Bankın kurumsal internet sitesinde yer alan bilgiye göre, ING Banktan 12 ay vadeli 20 bin TL ihtiyaç kredisi kullanan bir müşteri, aylık yüzde 1,34 faiz oranından yararlanılırsa, aylık 1.853 TL ödeyecek. Müşteri memnuniyeti için 3 ay ertelemeli ING ihtiyaç kredilerinin toplam geri ödemesi 22 bin 343 TL olarak hesaplanmıştır.

Bakanlık açıkladı! Cep telefonunda ÖTV kalkıyor mu? Tablet ve telefonlarda ÖTV kalkacak mı?

Meclisten geçti! Emekliler zam dışında bu ödemeyi de alacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön