Ekonomi

Emekliler dikkat! Bankalardan son dakika açıklaması! 20 bin TL verilecek...

Milyonlarca emekliye düşük faizli kredi müjdesi geldi. Peki emekliler yüzde kaç faiz oranıyla kredi kullanabiliyor? İşte ayrıntılar... Artık emeklilere kredi kullanırken yüzde 0,77 faizle kredi alabilme imkanı tanınıyor

Milyonlarca emekliye kredi müjdesi geldi. Artık emeklilere kredi kullanırken yüzde 0,77 faizle kredi alabilme imkanı tanınıyor.  

Bankalar tarafından, emekli olan kişiler için bir müjde açıklandı. Bankalar, emekliler için düşük faiz oranıyla kredi kullanabilme imkanı sundu. Bu imkan yalnızca kamu bankaları tarafından sağlanıyor. 

Peki milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek kredi fırsatında şartlar neler? Emekliler yüzde kaç faiz oranıyla kredi kullanabilecek? İşte ayrıntılar...

Bankalar tarafından, emekli olan kişilere düşük faizli kredi imkanı tanınıyor. Kamu bankaları tarafından emekliye verilen kredi kapsamında yüzde 0,77 faiz oranı uygulanıyor. 

Emekliye yönelik düşük faizli kredi kampanyası sadece kamu bankaları tarafında geçerli oluyor. Emekli vatandaşlar maaşlarını kamu bankaları aracılığıyla alıyorsa, uygun faizlerle kredi de kullanabiliyor. 

Kamu bankalarının hayata geçirdiği kampanya kapsamında kullanılabilecek kredi miktarı 20 bin Türk Lirası olarak belirlenirken, kredi için uygulanacak faiz oranı 0,77 oldu. Emekli vatandaşlar konut kredisi kullanmak istediğindeyse miktar 500 bin Türk Lirası'na kadar yükseliyor. 

Emekliye düşük faizli kredilerden faydalanmak isteyen kişiler ilgili kamu bankalarına başvurabilir. Bu konuyla ilgili başvurulabilecek 3 kamu bankası bulunuyor.

Emekli Olan Vatandaşlara Yeni Bir Kampanya 

Emekli maaşlarını kamu bankalarından birinden alan emekliler yüzde 0,77 faizle 20 bin Türk Lirası'na ulaşan ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. 20 bin Türk Lirası tutarındaki kredi, maaşın alındığı banka üzerinden 36 ay vadeli ve 0,77 faizle kullanılabiliyor. Bu fırsattan yararlanabilmek için tek koşul emeklinin kendi bankasını kullanması oluyor.

Haber24'te yer alan habere göre; 36 ay vade imkanı bulunan kampanyada ilk ödeme de 3 ay sonra yapılıyor. Ziraat Bankası'ndan konuyla ilgili gelen açıklamada, daha önce ilgili bankadan kredi çekenlerin internet sitesi aracılığıyla kredi başvurusu yapabileceği belirtildi. 

Ziraat Bankası tarafından start verilen kampanyaya, Vakıfbank ve Halkbank da dahil oldu. Emeklilerin hepsine hızlı bir şekilde kredi kullandırılabilecek.  

Mazot ve gübre desteği bekleyen çiftçiler! O tarih resmen açıklandı!

Emekliler bayram edecek! İkramiyeler 4.000 lira oldu!

Konut fiyatlarında yeni yıl depremi! Rakamlar katlandı!

Dolar yükselişte: Zirve mi geliyor? İşte son dakika döviz kurları!

Milyonların beklediği müjde geldi! 3600 ek gösterge de kritik karar! O mesleklerde dahil edilecek!