Ekonomi

Milyonlarca emekliye 20 bin TL nakit destek! 3 kamu bankası resmen duyurdu! Düşük faizli krediye hemen başvurun! 

Emekli maaşı alan vatandaşlara kamu bankalarından müjde geldi. 11 milyonun üzerinde emekliye 20 bin TL'ye varan kredi sunulacak. 3 kamu bankası resmen duyurdu. Peki emekli kredisi hangi bankalardan alınabiliyor? İşte ayrıntılar... Emekli maaşı alan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlatıldı

11 milyon emekliye kamu bankalarından dev nakit destek müjdesi. Emekli maaşı alan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında, 11 milyonun üzerinde emekliye kredi sunulacak. 11 milyonun üzerinde emekliye sağlanacak olan krediye ilişkin tüm detaylar da belli oldu. 

 

Emekli maaşı alan vatandaşlar krediye başvuru yapmalarının ardından, bankalar aracılığıyla işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek ve 20000 TL'ye kadar düşük faiz oranlarıyla sunulan emekli kredisinden faydalanabilecek. 

Peki emekli kredisi için başvuru nasıl yapılır? Emekli kredisini hangi bankalar veriyor? İşte emekli kredisine ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Emekli maaşı alan vatandaşlar, maaş hesapları üzerinden başvurularını yaparak nakit kredi kullanabilecek. Onaylanan tutar kadar krediyi 36 ay vadeye kadar bölerek de banka şubelerine gitmeden ödeme yapılabilecek. 

 

Haber24'te yer alan habere göre; emekli maaş hesabından yapılan başvurularla beraber kamu bankalarından düşük faizli kredi imkanından faydalanılabiliyor. 

EMEKLİ KREDİSİ HANGİ BANKALARDAN ALINABİLİYOR? 

Emekli maaşı alan vatandaşlar, emekli kredisi için Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvurularını gerçekleştirebiliyor. Bankaların internet bankacılığı uygulaması üzerinden destek kredi kampanyasına katılım sağlanabiliyor. 

 

Emekli maaşını kamu bankaları üzerinden alan vatandaşlar için başlatılan kampanya ile nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar 5 dakika içerisinde kredisini alabiliyor. 

Emekli maaşını aldıkları banka üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyenler, mobil uygulama şifresiyle birlikte kredi başvurusunu internet bankacılığı aracılığıyla başvurularını gerçekleştirebiliyor. Bu kapsamda 20 bin TL'ye varan krediyi şubelere gitmeden gelir belgesiz ve masrafsız şekilde kullanma imkanı sunuluyor. 

Banka kredi şartlarını taşımanız durumunda, işlemler 5 dakika içerisinde gerçekleştiriliyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, 20 bin TL'ye kadar sunduğu kredi için, düşük faiz oranları sunarken; bu krediyi gelir belgesiz ve masrafsız şekilde sağlıyor. 

Emekli maaş farklarında son dakika! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı maaş farkı yarın yatıyor! Hemen siz de alabilirsiniz!

Emekli promosyonlarında son dakika: Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte Yapı Kredi, Halkbank, Garanti BBVA...

Ayçiçek yağ, kırmızı et ve tavuk et fiyatları dip yaptı! Migros'ta hemen alın! İşte 27 Temmuz 2022 fiyat listesi