Kent Haberleri

Emekliler hemen başvurursanız hesabınıza 18 bin TL yatacak! İşte İNG emekli promosyon 2024!

Hem özel bankalar hem kamu bankaları emekli promosyonlarında resmen yarışta. Milyonlarca emekli banka banka promosyon tutarlarınınn ne kadar olduğunu merak ediyor. En çok merak edilen bankalar arasında da İNG yer alıyor. İşte İNG emekli promosyon 2024...

Milyonlarca emekliye ek gelir imkanı sunan banka promosyonlarında Mayıs ayı rakamları tek tek açıklandı. Hem özel bankalar hem kamu bankaları emekli promosyonlarında resmen yarışta. 

Kamu bankalarında emekli promosyonları 8 bin TL'den başlıyor, 12 bin TL'ye kadar yükseliyor. Özel bankalarda ise rakamlar daha yukarı çıkıyor. Emekliler 3 yıllık taahhüt vererek banka promosyonlarından faydalanabiliyor. 

Milyonlarca emekli banka banka promosyon tutarlarınınn ne kadar olduğunu merak ediyor. En çok merak edilen bankalar arasında da İNG yer alıyor. 

Peki İNG emekli promosyon 2024 ne kadar? İşte İNG emekli promosyon 2024 tüm detaylar...

ING EMEKLİ PROMOSYON 2024 BAŞVURU 

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşını İNG'ye taşıyanlar 15 bin liraya varan nakit promosyon alıyor. Ayrıca, emeklilere sağlanan bazı avantajlarla promosyon rakamı 18 bin liraya kadar yükseliyor. 

Emekli maaşını İNG'ye taşımak isteyenler işlemleri, e-Devlet Kapısı üzerinden veya Cebimdeki Danışman'la görüntülü görüşerek veya ING Telefon Bankacılığı'nı arayarak yapabiliyor. Maaş taşıma işlemi şubeler aracılığıyla da gerçekleştirilebiliyor. 

ING EMEKLİ PROMOSYON 2024 NE KADAR? 

1 aylık toplam maaşınız;

  1. 10 bin liraya (10 bin lira hariç) kadar ise 6.250 TL, 
  2. 10 bin lira - 15 bin lira (15 bin TL hariç) arası ise 10 bin TL,
  3. 15 bin lira - 20 bin lira (20 bin TL hariç) arası ise 12.500 TL,
  4. 20 bin lira ve üzeri ise 15 bin lira nakit promosyon ödemesi yapılıyor. 

1 Mayıs 2024 – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, Otomatik Fatura Talimatı verildiğinde 3 bin liraya varan ek promosyondan da faydalanılabiliyor. 

ING emekli promosyon 2024, toplam 18 bin Türk Lirası'na ulaşıyor. 

ING emekli promosyon ödemesinden 1 Mayıs 2024 – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında bankamızdan ilk kez emekli maaşını alacak ve bu tarihler arasında nakit promosyonu vadesiz hesabına yatan emekli maaş müşterileri faydalanabiliyor. 

Kampanyadan emekli maaşını 3  sene boyunca ING'den alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşteriler yararlanabiliyor. 

Nakit promosyon başvuru işlemleri Cebimdeki Danışman, ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilebiliyor. 

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları! Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları

Dr. Mahfi Eğilmez dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!

1 litre benzin kaç TL? Son dakika motorin indirim! Hemen akaryakıt fiyatlarına bakın!