07 / 07 / 2024

Emekliler iyi karar vermeli! Kasım ayında promosyon aldınız aldınız! Kasım promosyonları dengenizi şaşırtacak!

Emekliler iyi karar vermeli! Kasım ayında promosyon aldınız aldınız! Kasım promosyonları dengenizi şaşırtacak!

Emekli promosyonları yenilendi. Kasım ayı emekli promosyon ödemelerinin ne kadar olduğu açıklandı. İşte Kasım ayı emekli promosyon ödemeleri!



EMEKLİ PROMOSYONLARI YENİDEN GÜNCELLENDİ!

Promosyon tutarları arttı mı, Promosyon tutarları daha da artacak mı? Takvim gazetesi yazarı Çığıl Ön Yener'in haberine göre: Yaklaşık 13 milyon emekliye ek gelir yolunu açan promosyonda yeni bir perde açıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), promosyonda taban tutarları güncellediğini, 19 banka ile protokolleri yeniden imzalayacağını aktardı.

5 BİN LİRA ASGARİ ÖDEME YAPILACAK!

SGK emeklilere ve hak sahiplerine ödenebilecek en düşük promosyon tutarlarını değişti bu tutarlar güncellendi. Aylığı 3 bin 500 liraya kadar olanlara 3 bin, 3 bin 500 ile 7 bin 500 lira arası olanlara 3 bin 500, 7 bin 500 ile 10 bin lira arası olanlara 4 bin 500, 10 bin liradan fazla olanlara ise 5 bin lira asgari promosyon ödemesi alabilecek.

İŞTE PROTOKOLÜ İMZALAYACAK BANKALAR

- Ziraat Bankası,

- Halkbank,

- VakıfBank,

- Garanti Bankası,

- ING Bank, Şekerbank,

- Kuveyt Türk Katılım Bankası,

- Türkiye Finans Katılım Bankası,

- İş Bankası,

- Albaraka Türk Katılım Bankası,

 - Ziraat Katılım Bankası

- Vakıf Katılım Bankası,

- Odeabank,

- Yapı ve Kredi Bankası,

- Akbank,

- DenizBank

- Türk Ekonomi Bankası,

- Fibabanka

YENİ TUTARLAR NE ZAMAN GEÇERLİ OLACAK?

SGK protokollerin 1 Kasım tarihinde yenileneceğini duyurdu. Bu kapsamda yeni tutarlar bu tarihten itibaren geçerli olacağı açıklandı.

GÜNCELLENEN TUTARLAR HER BANKADA MI GEÇERLİ OLACAK?

SGK ile protokol imzalayan bankalar 1 Kasım tarihinden itibaren 3 yıllık taahhüt veren emeklilere en az yenilenen taban tutarlarını emeklilere ödemek zorunda olacak.

Tapusu olmayan ev satılır mı?

Mutfak tüpü ne kadar oldu? İşte Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp 24 Ekim 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön