02 / 05 / 2024

Emekliler sevinçten havaya uçtu! TEB’den tüm emeklilere 7 bin TL promosyon!

Emekliler sevinçten havaya uçtu! TEB’den tüm emeklilere 7 bin TL promosyon!

Emeklileri sevindiren haber TEB’den geldi. TEB, yeni kampanyalarına başvuran ve şartları sağlayan tüm emeklilere 7 bin TL’ye varan promosyon vereceğini duyurdu.



İŞTE 7 BİN TL’YE VARAN PROMOSYON KAMPANYA DETAYLARI:

Kampanya 01 Kasım 2022 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsıyor. Emekli müşterilerin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve TEB’de en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları şartı aranıyor. Otomatik fatura ödeme talimatının bir tanesinin mutlaka elektrik faturası olması kampanyanın zorunlu maddesi. Aksi durumda ek promosyon verilmiyor.

Kampanya döneminde verilen ek promosyon, yeni verilen 36 aylık emekli taahhütnamesi ve iki adet otomatik fatura ödeme talimatı (biri elektrik faturası olması koşulu ile)  için geçerli olup verilen ürün ve/veya taahhütlerinden herhangi birinin iptal edilmesi, TEB’de var olan Otomatik Fatura Ödeme Talimatı adedinin ikinin altına düşmesi durumunda verilen ek promosyon müşterilerinden kıstelyevm esasına göre iade söz konusu olacak.

Emekliler sevinçten havaya uçtu! TEB’den tüm emeklilere 7 bin TL promosyon!

Kampanya döneminde verilen ek promosyon emekli maaşını TEB’e yeni taşıyacak müşterileri kapsıyor. TEB’den emekli maaşını alan mevcut müşterileri de taahhüdünü 36 aylık sürede yenileyerek kampanya döneminde verilen ek promosyon tutarında promosyon alabiliyor.

Ayrıntılar için: www.teb.com.tr

İş Bankası’ndan, borsa yatırımcısını ilgilendiren hamle!

Emekli promosyonunda yarış EYT ile kızışacak! 2023 emekli promosyon hazırlığı başladı!


Geri Dön