Ekonomi

Emeklilere 12 bin TL ek ödeme. İş Bankası açıkladı

İş Bankası tarafından emekli vatandaşlarımız hakkında 12 bin TL ek ödemesi açıklandı. Emekli vatandaşlarımızın bu ek ödemeyi almak için yapması gerekenler var.

Emekli vatandaşlarımız maaşlarının yetmemesi nedeniyle bankalar tarafından yapılan ek ödemeleri araştırmaya devam ediyor. 

İş Bankası tarafından da bu konuda bir açıklama gerçekleştirildi. İŞ Bankası'nın emekliye 12 bin TL'lik ödeme açıklaması birçok vatandaşın dikkatini çekmeyi başardı. 

Emekli maaşlarında yaşanan zorluklara rağmen, bankalar emeklilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Eylül ayında emeklilere yapılacak ek ödeme miktarı 8 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

İş Bankası, Eylül 2024 için emekli promosyon kampanyasını güncelledi. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, emekli maaşına göre promosyon ödemeleri şu şekilde sıralanıyor:

10.000 TL'ye kadar olan emekliler için 5.000 TL,

10.000 TL - 15.000 TL arasında maaş alan emekliler için 8.000 TL,

15.000 TL - 20.000 TL arasında maaş alan emekliler için 10.000 TL,

20.000 TL ve üzerinde maaş alan emekliler için 12.000 TL.

250 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ DE VERİLECEK

Emeklilere yönelik ek ödeme kampanyasının yanı sıra, İş Bankası emeklilere 250 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi sunma fırsatı da sunuyor. Kredi başvuruları, internet bankacılığı üzerinden yapılabilir. Kredi notu yüksek vatandaşlar, şubeye gitmeden online olarak bu krediden yararlanabilecek.

Bu ek ödeme ve kredi fırsatları, geçim zorluğu çeken emekliler için önemli bir destek sağlayacak. Emekliler, kampanya detayları ve başvuru şartları hakkında daha fazla bilgi almak için İş Bankası'nın resmi web sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilir.