Kent Haberleri

Emekli maaşına ek 12 bin TL müjdesi! Başvuran anında alıyor: İşte Kuveyt Türk promosyon başvuru...

Emekliler, bankaların yeni aya ilişkin promosyon rakamlarını merakla araştırıyor. Kuveyt Türk'ten maaşa ek 12 bin TL ödeme müjdesi geldi. İşte Kuveyt Türk promosyon başvuru...

Milyonlarca emekli dört gözle Ocak 2025 zammını beklerken, bir müjde de bankalardan geldi. Bankalar, Eylül ayına girilmesiyle beraber emekli promosyonlarını güncelledi. 

Emekliler, bankaların yeni aya ilişkin promosyon rakamlarını merakla araştırıyor. Promosyon ödemeleri hem özel bankalar hem de kamu bankaları tarafından yapılıyor. Emekliler maaşlarını aldıkları banka üzerinden promosyondan faydalanabiliyor. 

Emeklilerin promosyonlar kapsamında en çok araştırdığı bankalardan biri Kuveyt Türk oldu. Peki Kuveyt Türk emekli promosyon ne kadar Eylül 2024? İşte Kuveyt Türk promosyon başvuru...

KUVEYT TÜRK EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURU EYLÜL 2024 

Emekliler, maaş taşıma işlemlerini PTT’den e-Devlet şifresi alarak www.turkiye.gov.tr adresinden, en yakın Kuveyt Türk şubelerinden ya da Kuveyt Türk Müşteri İletişim Merkezinden yapabiliyor. 

Kuveyt Türk müşterisi olmayan emeklilerin ise promosyon alabilmeleri için Kuveyt Türk Mobil'den müşteri olması gerekiyor. Ayrıca, maaş taşıma işlemleri SGK il müdürlüğüne dilekçe verilerek de yapılabiliyor. 

Emekli maaşı başvurusu yapan müşterilerimizin bilgileri, takip eden ayda SGK tarafından Kuveyt Türk’e iletiliyor. mekli maaşı alındığında müşteri tanımlanır ve promosyon ödemesi yapılıyor. Halihazırda emekli maaşını Kuveyt Türk’ten alan emekliler ise bekleme süresi olmadan promosyon başvurusunu yapabiliyor. Promosyon ödemeleri, başvuruyu takip eden 3 iş günü sonrasında hesaba geçiyor. 

KUVEYT TÜRK EMEKLİ PROMOSYON NE KADAR EYLÜL 2024?
 

Emeklilik Maaşı Rakamı Promosyon Tutarı 10.000 TL'ye kadar (10.000 TL hariç) 5.000 Türk Lirası 10.000 TL ile 15.00 TL arasında (15.000 TL hariç)  8.000 Türk Lirası 15.000 TL ile 20.000 TL arasında (20.000 TL hariç) 10.000 Türk Lirası 20.000 TL ve üzeri 12.000 Türk Lirası

Emeklilik promosyon hakkından yararlanabilmeniz için maaş ödemelerinizi 3 sene boyunca Kuveyt Türk'ten almanız gerekiyor. 

Maaşınıza 7/24 Kuveyt Türk ATM’lerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Maaş çekimini ayrıca anlaşmalı banka ATM’lerinden yapabilirsiniz. Birden fazla emekli maaşı alanlara, aylıkların toplamı dikkate alınarak tek promosyon ödemesi yapılıyor. 

Kira ödemelerini banka ve PTT’den yapmayanlara tam bu kadar ceza kesilecek!

Yapı denetim bedellerinde fiyatlandırma adil olmalı, 50 cm için neredeyse 2 kat bedel alınıyor!

Türklerin yurt dışından 1 yılda 2 milyar dolar gayrimenkul alması ikametgah yasağını yeniden gündeme getirdi!