Ekonomi

Emeklilere 8000 TL ek gelir! Yetişen alıyor!

Promosyon ücretleri 8 bin Türk Lirası'na kadar dayanırken emekliler ise "8 bin TL  promosyon veren bankalar hangileri? Bankaların emekli promosyon ücretleri neler?" sorularının yanıtlarını arıyor.Bu yıl her zamankinden daha fazla bir rekabet söz konusu

Her yıl bankaların emeklililere verdiği promosyonlar gündem oluyor. Bu yıl her zamankinden daha fazla bir rekabet söz konusu... Promosyon ücretleri 8 bin Türk Lirası'na kadar dayanırken emekliler ise "8 bin TL  promosyon veren bankalar hangileri? Bankaların emekli promosyon ücretleri neler?" sorularının yanıtlarını arıyor.

Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Banka, paramatiklerde emekliler için hazırlanan özel menüyle, maaşın tamamını tek tuşla ve bozuk paraya kadar çekim olanağı veriyor. Emekliler için yüzde 2,64’ten başlayan faiz oranıyla kredi fırsatı da sağlanıyor. Taahhüdün bozulması halinde nakit promosyon, yine gün esasıyla geri isteniyor.

YAPI KREDİ

3 yıllık taahhütle, aylığı 1 bin 499 TL’ye kadar olanlar için 4 bin 850 TL, bin 500 TL-2 bin 499 TL arasına 6 bin TL, 2 bin 500 TL’nin üzeri için 7 bin 250 TL promosyon ödeniyor. 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda 100 TL ek nakit ödül alabiliyor. İlk kez kredi kartı alan veya promosyon tarihinden önceki 3 ay içerisinde mevcut kartları ile hiç harcama yapmamış olan müşteriler; kampanyadan sonra toplam 500 TL harcama sonrasında ek 150 TL nakit promosyon alıyor. Böylece promosyon miktarı 7 bin 500 liraya ulaşabiliyor.

İŞ BANKASI

"Şimdi almayın" diyen İslam Memiş, gram altın için tarih paylaştı!

Ekonomist Remzi Özdemir borsada olacakları 1 gün önceden tek tek açıkladı!

Selçuk Geçer'den doların gidişatına ilişkin tarihi uyarı! 70 TL'yi görebilir