27 / 09 / 2024

Emeklilere Akbank'tan 17 bin 500 TL promosyon müjdesi! Başvuran anında alıyor: İşte maaşa ek Akbank promosyon...

Emeklilere Akbank'tan 17 bin 500 TL promosyon müjdesi! Başvuran anında alıyor: İşte maaşa ek Akbank promosyon...

Milyonlarca emekli ek gelir sağlaması amacıyla promosyon araştırmalarını hızlandırdı. Peki Akbank emekli promosyon ne kadar? İşte Akbank promosyon Eylül 2024...




Son zamanlarda yüksek enflasyon sebebiyle maaşlarından en çok dert yanan kesim emekliler oldu. Emekiler Temmuz zamlı maaşlarını aldılar ancak bu rakam da artan fiyatlar karşısında yeterli gelmedi. 

Milyonlarca emekli ek gelir sağlaması amacıyla promosyon araştırmalarını hızlandırdı. Kamu bankalarının da özel bankalarının da emeklilere sağladığı promosyon fırsatları merakla araştırılıyor. Eylül ayına girilmesiyle beraber bankalar promosyon ödemelerini tek tek güncelledi. 

Milyonlarca kişi 'Emekliye en yüksek promosyonu veren hangi banka?' sorusunun yanıtını araştırırken, promosyonda en çok merak edilen banka Akbank oldu. Peki Akbank emekli promosyon ne kadar? İşte Akbank promosyon Eylül 2024...

Emeklilere Akbank tan 17 bin 500 TL promosyon müjdesi! Başvuran anında alıyor: İşte maaşa ek Akbank promosyon...

AKBANK PROMOSYON BAŞVURU EYLÜL 2024 

Akbank, SGK emekli maaşını banka üzerinden alanlara nakt promosyon ödemesi yapıyor. SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli aylığını 30 Eylül'e kadar Akbank’a taşıyan ve 3 sene boyunca maaşını bankadan almayı taahhüt eden vatandaşlar, promosyon kampanyasından faydalanabiliyor. 

Emekliler, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla aylıklarını bankaya taşıyabiliyor. Maaşlarını Akbank'a taşıyan emekliler promosyon başvurusunu anında yapabiliyor. 

Promosyon ödemesi için SGK ile imzalanmış olan "Gelir/Aylık Alanlara Promosyon Ödenmesine İlişkin Protokol"  şartları geçerli tutuluyor. 

Emeklilere Akbank tan 17 bin 500 TL promosyon müjdesi! Başvuran anında alıyor: İşte maaşa ek Akbank promosyon...

AKBANK PROMOSYON NE KADAR EYLÜL 2024? 

SGK gelir/aylığını Akbank'a taşıyan emekliler için promosyon tutarı, emeklinin 1 aya denk gelen maaş rakamı dikkate alınarak hesaplanıyor. Buna göre maaş maaş ödenen promosyon rakamları şu şekilde: 

Maaşın 9.999 TL ye kadar olması halinde 6.250 lira,

Maaşın 10.000 TL – 14.999 TL arasında olması halinde 10 bin lira, 

Maaşın 15.000 TL – 19.999 TL arasında olması halinde 12 bin lira, 

Maaşın 20.000 TL ve üzerinde olması halinde 15 bin lira promosyon ödeniyor. 

Ayrıca, emekli promosyonununa ek olarak Akbank Vadesiz hesabından veya Axess/Wings sahibi olan SGK emeklileri için kredi kartlarından verecekleri ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için fatura başına 500 TL, toplamda 2 bin 500 TL chip-para ile 17 bin 500 TL ödül fırsatı sunuluyor. 

İslam Memiş gram altının kaç TL olacağını açıkladı!

Arabulucu dosya sayısı 4 milyonu aştı! Mağdur ev sahipleri soruyor: Neden bu kadar haksızlık yaptınız?

Binalarda kaçak üstüne kaçak kat korkutuyor! Uzmanlar uyardı: Yapı kayıt belgeli de olsa sizin binanıza da hasar verir!

İstanbul’u bırakanlar bu şehirden ev ve arazi alıyor!


Geri Dön