11 / 05 / 2024

Emeklilere bir müjde de PTT'den! Bu kampanyaya hemen başvurun! Bunu yapan yaşadı

Emeklilere bir müjde de PTT'den! Bu kampanyaya hemen başvurun! Bunu yapan yaşadı

PTT yetkililerinin açıkladığı bilgiye göre, PTT, 100 bin TL kredi imkanı sağlayacak. Haberin duyulmasının ardından insanlar PTT başvurusu nasıl yapılır sorusunun cevabını merak ediyor. İşte herkesin merak ettiği o detaylar...



PTT emekli kampanyasıyla birlikte birçok emekliye müjdeli haberi verdi. PTT tarafından emekli maaşı alan vatandaşlara 100 bin TL kredi imkanı sağlanacak. 

    
Peki, PTT emekli kampanyası nedir, 100 bin TL kredi başvurusu nasıl yapılır?

    
PTT EMEKLİ KAMPANYASI NEDİR?

PTT, emekli maaşı alan vatandaşlar için yeni bir kampanyaya imza attığını duyurdu.  Bu kampanya ile birlikte borcu olanlara 100 bin TL’ye kadar nakit desteği sağlanması hedefleniyor. PTT ve kredi verecek olan Aktif Bank ile gerçekleştirilen iş birliğinin sonucunda PTT’den emekli maaşı alanların kredi alması kolaylaşıyor.

Emeklilere bir müjde de PTT den! Bu kampanyaya hemen başvurun! Bunu yapan yaşadı

Emekliler 100 bin TL limitli 24 ay vadeli kredi için başvuruda bulunabiliyor.

Emeklilere bir müjde de PTT den! Bu kampanyaya hemen başvurun! Bunu yapan yaşadı
    
NASIL BAŞVURU YAPILIR?

PTT’den emeklilik kredisi almak isteyenler başvuru için en yakın PTT şubesine gidebilir veya online olarak da başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapmak için akıllı telefonunuza PTT mobili indirdikten sonra sisteme giriş yaparak kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredinizin onaylanma süreci 15 güne kadar uzayabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön