Kent Haberleri

Emeklilere çift promosyon müjdesi! O banka tam 24 bin TL ödeyecek! Tarih açıklandı!

Emeklilere ek gelir kapısı olan promosyon ödemeleri için dev bankadan müjdeli haber geldi. Emeklilere çift promosyon ödemesi yapılacak. İşte ayrıntılar...

Milyonlarca emekli bankaların promosyon ödemelerini merak ediyor. Bankalar ise promoyolar için adeta birbirleri ile yarışa girmiş durumda. Vakıfbank, emeklilere çift promosyon ödemesi yapacağını duyurdu ve tarihi açıkladı. 

VAKIFBANK'TAN ÇİFT PROMOSYON MÜJDESİ

VakıfBank, emeklilere yönelik önemli bir kampanya başlattı. Bankanın yaptığı kampanyaya göre emekliler 2 kez promosyon ödemesi alabilecek. Banka mevcut promosyon ödemesi olan 12 bin TL'nin üzerine, 12 bin TL daha eklenerek toplamda 24 bin TL'lik bir promosyon fırsatı sunulacak.

SON TARİH 30 EYLÜL!

Emekliler Vakıfbank promosyon ödemelerini araştırmaya başladı. Çift promosyon fırsatından yararlanmak isteyen emekliler, bu kampanyadan yararlanarak 30 Eylül’e kadar toplamda 24 bin TL’lik promosyon ödemesi alabilecek. 

Haberglobal'de yer alan habere göre; emekli maaşını VakıfBank’a taşıyan veya yeni emekli olan vatandaşlar, bu fırsattan yararlanabilecek.

VakıfBank tarafından açıklanan bu kampanya, emekliler arasında büyük heyecan yarattı. Emekliler diğer bankaların da benzer kampanyalar başlatıp başlatmayacağı konusunda araştırmalarına devam ediyor. Emekliler, VakıfBank’ın sunduğu bu yüksek promosyon ödemesinin ardından diğer bankalardan da benzer tekliflerin gelip gelmeyeceğini takip ediyor.

 

PROMOSYON ÖDEMESİ ALMAK İÇİN GEREKL OLAN KOŞULLAR NELER?

-Emekli maaşının 3 yıl süre ile Bankamızdan alınmasının taahhüt edilmesi koşuluyla yapılacak.

Bu süre içerisinde, gelir/aylık tutarlarında yıllık artışın meydana gelmesi durumunda ilave olarak promosyon ödemesi yapılmayacak.

VAKIFBANK PROMOSYON ÖDEMESİ 2024

Vakıfbank 2024 promosyon ödemeleri:

0 TL - 10 bin lira arası (10 bin lira harici): 5 bin lira

10 bin lira - 15 bin lira arası (15 bin lira harici): 8 bin lira

15 bin lira - 20 bin lira arası (20 bin lira harici): 10 bin lira

20 bin lira ve üzeri: 12 bin lira

****Emekli maaşlarını Vakıfbank'tan alacak müşteriler aynı zamanda Vakıfbank Troy Emekli Kredi Kartı ve Bankomat kartıyla 12 ay boyunca gerçekleştirilen alışverişlere toplamda 12 bin liraya kadar nakit ödeme fırsatı kazanıyor. 

Böylece de Vakıfbank emeklilere toplamda 24 bin liraya kadar promosyon kazanma fırsatı yakalamış oluyor.

Garanti BBVA son 11 gün diyerek duyurdu! Hesaplara 15 bin TL yatırılıyor!

Emeklilere Ağustos maaşına ek 12 bin TL yatıyor! Başvuran anında alıyor! İş Bankası promosyon ücretleri 2024!