Ekonomi

Emeklilere müjde! 15 bin 750 TL ödeme, bir haftada hesabınızda

Emeklilere net 15 bin 750 TL ödeme veriliyor! Bir hafta içinde hesabınızda olacak nakit kampanyası başladı... Yeni kampanya üzerinde bankalar yarışa girdi ve 15750 TL'ye kadar ödeme verileceği açıklandı

Emekli olan vatandaşlarımız için başlatılan bir kampanya daha başladı. Yeni kampanya üzerinde bankalar yarışa girdi ve 15750 TL'ye kadar ödeme verileceği açıklandı. Kamu bankaları ile beraber özel bankaların başlatmış olduğu bu kampanyada, emekli olan vatandaşların bu nakit kampanyasından faydalanabilmeleri için maaşlarını bankalar üzerinden alması gerekmektedir. Emekli vatandaşların maaşlarını kamu bankaları üzerinden veya başvuru yapacağı özel bankalar üzerinden alması durumunda, vatandaşların alabileceği kredi kampanyasındaki en düşük faiz oranlarından faydalanarak ekonomik sıkıntınızı gidere bilmeniz için tüketici kredisi kullanabilir. 

ZİRAAT BANKASI 

Ziraat Bankası üzerinden işlemlerini gerçekleştirmek isteyen emekli vatandaşlara bu banka 5 dakika içerisinde sonucu internet bankacılığı uygulaması üzerinden vermekte. Emekli maaşınızı bu banka üzerinden almanız halinde , Ziraat Bankası, mobil uygulamasına giriş gerçekleştirerek, internet bankacılığı uygulaması üzerinden 15750 TL kredi ödemesi başvurusunu yapmanız mümkün. 36 ay vadeye kadar ödeme tablosu oluşturabileceğiniz bu kampanyaya katılacak olan emekki vatandaşlara banka 90 gün ertelemeli olarak kredi olanağı sunmaktadır. 

VAKIFBANK

Sigaraya zam mı geldi? İşte 29 Temmuz 2022 sigara fiyat listesi

Gram altını en iyi bilen İslam Memiş'ten tarihi uyarı: "Tokatlanırsınız"

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan korkunç iddia: "4 büyük kriz kapıda"