Kent Haberleri

Emeklilere müjde! Rekor düzeyde ödeme yapılacak! Hesabınızı kontrol edin!

Milyonlarca emekliye sevindiren müjdeli haber geldi. Emeklilere nakit para verileceği ifade edilerek bu ay bitmeden başvuru yapması gerektiği bildirildi. Bu durumda emekliler için sevindiren bazı kampanyalar da açıklanmaya devam ediyor

Bankalar özellikle emeklilere yönelik kampanya üzerine kampanya açıklamaya devam ederken 2022 yılında emekli maaş promosyonu kampanyaları emekliler tarafından büyük ilgi gördüğü hatırlanıyor. Bu durumda emekliler için sevindiren bazı kampanyalar da açıklanmaya devam ediyor. Yaşanan gelişmelerin ardından İş Bankası emekli maaş promosyonu kampanyasının ayrıntıları nelerdir, emeklilere ne kadar ödeme yapılacak? sorusunun cevabı araştırılıyor.

EMEKLİLERE EK ÖDEME

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan İş Bankası emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanabilmek için müşterinin emekli aylığını İş Bankası’na taşıması gerektiği duyurusu yapıldı. Bununla birlikte maaşın 3 sene boyunca aynı bankadan alınması gerektiği de ifade edildi. Söz konusu maaş promosyonuna ilave olarak emeklilere 7.500 lira değerinde kredi kullandıkları zaman emekli vatandaşlar toplam 15 bin Türk Lirası almış olacak. Kredi kullanacak olan emekli vatandaşlar maaş aldıkları banka İş Bankası olması durumunda ise daha rahat kredi kullanabileceklerdir. 

Peki, İş Bankası’nın emekliler ile ilgili duyurduğu maaş promosyonu düzenlemesinde neler var? İşte konu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

PROMOSYON TUTARLARI 

İş Bankası emekli maaş promosyonu çerçevesinde öngördüğü promosyon tutarları da belli oldu. Bu kapsamda emekli maaşı 3.500 liraya kadar olan emeklilere 4.500 Türk lirası -Emekli maaşı 3.500 lira ile 7.500 lira arasında olanlara 5.250 Türk lirası -Emekli maaşı 7.500 lira ile 10 bin lira arasında olanlara 6.750 Türk lirası -Emekli maaşı 10 bin Türk lirası ve üzerinde emekli maaş olanlara 7.500 lira maaş promosyonu ödemesi yapılacağı belirtildi.

TOPLAM 15 BİN LİRA 

İş Bankası tarafından emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan emekli vatandaşlara ilave olarak 7.500 Türk lirası ihtiyaç kredisi verildiği duyuruldu. Bu kredi 36 ay vade ile kullandırılacak ve aylık taksit tutarı da 315 lira olacağı belirtildi. Krediyi kullanan emekliler 7.500 lira da promosyon aldıkları için toplam 15 bin TL almış olacaklar.

Elektrik ve doğalgazda son dakika haberi! Artık o ücret alınmayacak! Az önce resmen açıklandı!

Dev finans kuruluşundan kabus gibi dolar yorumu! Deprem, doları da vuracak!

Pandemi döneminde verilmişti! Şimdi verilmesi yeniden gündemde!