15 / 05 / 2024

Emeklilere olağanüstü kallavi zam yolda: Ak Parti yeşil ışık yaktı! Bunu duyanın ayakları yerden kesildi!

Emeklilere olağanüstü kallavi zam yolda: Ak Parti yeşil ışık yaktı! Bunu duyanın ayakları yerden kesildi!

Emeklilere büyük bir zam müjdesi var! Milliyetçi Hareket Partisi lideri Bahçeli'nin çağrısı sonucunda AK Parti'den olumlu bir yanıt geldi. Bu haberle birlikte emekliler, adeta ikinci bir bayram havası yaşayacaklar.



Son dakika haber! Emekli maaşlarındaki zam beklentisiyle birlikte gözler bu konuya çevrildi. Milyonlarca kişi, "2023 emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Emekli maaşlarına ne kadar zam geldi?" sorularını araştırırken beklenen haber sonunda geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında sevindirici teklifini duyurdu ve emeklilere yüzde 25 artı 8 bin TL zam müjdesi verildi. Bahçeli, "Emeklilerimize rahat bir nefes aldıracağız" diyerek beklenen zam oranını açıkladı. Ardından AK Parti'den de emekli maaşlarıyla ilgili beklenen açıklama geldi. İşte emekli maaşlarına yapılan zam haberiyle ilgili detaylar...

ING Bankası emekli promosyonunda rakipleri geride bırakarak birincilik tacını taktı! Banka bu sefer 10 bin TL verecek!EMEKLİ MAAŞLARINA YÜZDE 25+8 BİN TL ZAM TEKLİFİ!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, memur ve emekli maaşlarındaki zamlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Temmuz 2023 itibarıyla tüm kamu görevlilerinin maaşlarına ilk 6 aylık enflasyon farkıyla birlikte yılın ikinci yarısı için toplu sözleşmeden kaynaklanan oranda toplam yüzde 17.55 zam ve seyyanen 8 bin 77 TL artış yapılacağını belirtti. Ancak Bahçeli, bütçe imkanlarının sınırlı olduğunu ve Türkiye ekonomisinin zorluklarla karşı karşıya olduğunu vurguladı.

Bahçeli, memur maaşlarındaki 8 bin 77 TL'lik seyyanen artışın kök ücrete ve emekli maaşlarına da yansıtılmasını talep ettiklerini ifade etti. Ayrıca, kıdem tazminatıyla ilgili düzenlemelerin gözden geçirilmesi gerektiğini de belirtti. MHP'nin net bir açıklama yapmasıyla birlikte emeklilere yapılacak seyyanen zamının kesinleştiği yönünde  Ankara  kulislerinde yorumlar yapıldı.

Temmuz ayı emekli maaşı zammı: 9400, 9600, 9800, 10000 TL maaş alanların yeni emekli maaşları!AK PARTİ'DEN BAHÇELİ'NİN TALEBİNE OLUMLU YANIT

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, gündemi değerlendirmek amacıyla Habertürk yayınına katılarak açıklamalarda bulundu. Güler, TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen memur ve emekli zammını içeren torba yasa teklifi hakkında konuştu. Devlet Bahçeli'nin çağrısına yanıt veren Güler,  "Mümkündür, bu bağlamda çalışanlarımızın özellikle enflasyona yenik düşmemesi, özlük haklarının artırılması noktasında çabalarımız olacaktır." şeklinde konuştu.

THY'den çalışanlara yüzde 41 zam müjdesi!
A101'den son dakika müjdesi! Uygun fiyatlı Oppo A16 geldi!
Son dakika! 2023 yılı ek bütçesi kabul oldu!

Geri Dön