Ekonomi

Emeklilere özel ödeme! 8.445 TL hesaplara geçiyor! İşte detaylar!

Emeklilere özel ödeme yapılıyor. Başvuru yaptığınız zaman 5 dakika içinde hesabınıza yatırılıyor. İşte detaylar!Açıklanan yüksek enflasyon verilerinden sonra emeklilerin geçinme sıkıntısı artmaya başladı

Emekliler için önemli bir gelişme yaşanıyor. Açıklanan yüksek enflasyon verilerinden sonra emeklilerin geçinme sıkıntısı artmaya başladı. Bu noktada bankaların faiz koşullarında değişimler meydana gelmeye başladı.

İşte emeklilere özel bankaların açıkladığı düşük faizli kredi imkanları…

EMEKLİLERE ÖZEL ÖDEME YAPILACAK!

Emekli vatandaşlar için düşük faizli emekli kredileri gündemde yer alıyor. Emeklileri yakından ilgilendiren bu konu araştırılmaya başlandı. Artan ekonomik kriz ile beraber özellikle emekli kesim geçinmekte bir hayli zorluk yaşıyor. Bu olay üzerine bankaların emekliler için sunduğu kampanyanın detayları da merak edilmeye başlandı.

Düşük faizli emekli kredi hareketi başladı. Emekliler, eğer kendi bankalarından kredi çekmek istiyorsa, şubelere gitmeden mobil bankacılık üzerinden de başvuru yapabilecek. İsteyen olursa anında 8.445 TL gibi bir tutarda hesaplara aktarılabilir. Başvurunun onaylanması durumunda 5 dakika gibi bir süre içinde ATM’den bu paranızı alabilirsiniz. 

İşte haberin ayrıntıları…

BÜTÇEYİ SARSMAYAN ÖDEME PLANI!

Acil paraya ihtiyacı olan emekli vatandaşlar için bankalara tercih ediyor. Çeşitli bankalar emeklilere farklı faiz oranları ile birlikte düşük faizli kredi imkanı sunuyor. 12-24-26-60 ay vadeli krediler ile emeklilerin bütçeleri sarsılmadan ödeme planı çıkarılıyor.

YAPIKREDİ ÖDEME PLANI NEDİR?

Yapı Kredi emeklilere özel bir kampanya olanağı sunuyor. 36 ay vade seçeneği ile masrafsız ve düşük faizli kredi ile bütçeleri zorlanmadan geri ödeme yapılabiliyor. Taksitler ayda bir ya da 3 ayda bir şeklinde ödeme yapılıyor.

ZİRAAT BANKASI ÖDEME PLANI NEDİR?

Maaş ödemesini Ziraat Bankası’ndan alan emeklilere Emeklinin Artısı Kredi Paketi ile konut ya da nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler şubeye gitmeden mobil bankacılık üzerinden de halledebiliyor. Tüketici kredisinin 25 bin TL için faiz oranı yüzde 1,69 olarak açıklandı.

DENİZBANK ÖDEME PLANI NEDİR?

Bu konuda açıklama yapan bir diğer banka da Denizbank oldu. Özel faiz oranları ile 36 aya kadar kolaylık sağlandığı belirtildi. Emekli vatandaşların Denizbank’a gelmeleri durumunda diğer banka ATM ya da PTT ATM’lerinden ayda 3 adet ücretsiz maaş çekme veya bakiye sorgulama özelliğinden yararlanabilirler.

Başvuran yüz binlerce kişinin hesabına anında yatıyor! Sadece başvurmanız yeterli!

5 LT Ayçiçek yağında dev indirim! Yetişen kapıyor! İşte detaylar!

İslam Memiş kat kat kazandıran yatırım aracını açıkladı! Ne altın ne dolar…