Ekonomi

Emeklilerin bu hafta hesaplarında! 30 bin TL ödemesi için hemen başvurun!

Emekliler için bu hafta ödenecek. Ödemenizi almak için tek bir başvuru yeter! İşte detaylar! 10-20-30 bin TL kredi ödemesi almak isteyen emekliler için yapılan bu kampanyalarda nakit ödemesi alacak kişilere hemen sonuç alıyorlar

10-20-30 bin TL ödeme almak için emekli maaşlarınız ile başvuru gerçekleştirebilirsiniz. 10-20-30 bin TL kredi ödemesi almak isteyen emekliler için yapılan bu kampanyalarda nakit ödemesi alacak kişilere hemen sonuç alıyorlar.

 

İşte haberin detayları…

10-20-30 bin TL kredi için başvuru yapacak olan emeklilere aşağıdaki belirtilen bankalar, emekli maaşlarını kendi bankalarından almaları halinde kredi ödemesi verilecektir. Kredi başvurusu yapacağınız banka, maaş aldığınız banka ise sizlere düşük faizli ödemeler ile bu ödemeler verilmektedir.

10-20-30 bin TL emekli ödemesi verecek bankalar ise şunlardır;

HALKBANK, VAKIDBANK VE ZİRAAT BANKASI EMEKLİ ÖDEMESİ BAŞVURUSU!

10-20-30 bin TL ödeme almak için kamu bankaları üzerinden işlemlerinizi hemen yapabilirsiniz. 10-20-30 bin TL ödeme için başvuru yapacak olan kişiler, kamu bankaları üzerinden kendi maaş hesapları üzerinden başvuru yapabileceklerdir. 30 bin TL'ye kadar kredi almak isteyenlere gelir belgesiz olarak ödeme verilmektedir. Kredi başvurusu yaptıktan sonra mobil uygulamadan kredi alabilirsiniz.

PTT VE GARANTİ BANKASINDAN EMEKLİYE ÖDEME!

Garanti Bankası ve PTT üzerinden de emekli maaş hesaplarınıza bu ödemeler yatırılacaktır. Kredi notu uygun olan emekliler, bankalardan mobil uygulamadan kredi alabilirler.

PTT üzerinden emekli maaşı alan kişiler ise SMS atarak onay alıp almadıklarını kolaylıkla görebilir. SMS ile PTT emekli kredisi başvurusu için PTT yazın boşluk bırakın ve T.C kimlik numarasını yazarak bu mesajı 3050 numarasına gönderin. Bu şekilde başvuru yapacak ve PTT ile beraber kredi alabileceğiniz Aktifbank üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

BORÇLAR ERTELENDİ!

Türkiye Bankalar Birliği milyonlarca kişiyi yakından ilgilen bir duyuruda bulundu. Kredi ve kart borcu olanlar rahat bir oh diyecek. Milyonlarca kişinin borcu ertelenecek. Alınan bu karar resmen duyuruldu ve sadece o bölgeler için geçerli olacak.

Türkiye Bankalar Birliği milyonlarca vatandaşlar yakından ilgilendiren yeni bir karar aldığını açıkladı. Alınan bu karar ile birlikte depremin bölgede yarattığı yıkımı ve ekonomiye verdiği zarar göz önünde bulundurularak, borçların ertelendiği ifade edildi. Banka müşterilerinin talep etmesi üzerine borçlarının 6 ay süre ile erteleneceği açıklamasında bulunuldu.

Hisseli tapuya haciz konulabilir mi? Mirasçılardan biri icralık olursa ne olur?

100 metrekare prefabrik evler kaç lira? 11 Şubat 2023 fiyat listesi!