23 / 07 / 2024

Emeklilerin cebi ikramiye parasıyla dolacak! İlk bilgi sızdı: Bayram ikramiyesi en az bu miktarda olacak! 5 yıl sonra büyük bomba patladı

Emeklilerin cebi ikramiye parasıyla dolacak! İlk bilgi sızdı: Bayram ikramiyesi en az bu miktarda olacak! 5 yıl sonra büyük bomba patladı

Emekliler için bayram ikramiyeleri belirlendi. Ak Parti kulislerinden bilgiler aktarıldı. 5 senede 100 TL artan emekliler için ayrılan bayram ikramiyesine zam yapıldı.




Son 5 senede sadece 100 TL zam uygulanan emeklilerin bayram ikramiyesi tutarları 1100 TL olarak ödemesi sağlanıyordu. Fakat Ak Parti’den gelen bilgilere göre bu artık değişecek.

Ramazan ve Kurban Bayramında emeklilere verilen 1100 TL ikramiye sonunda zam uygulanacak. 2018 yılında 1100 TL ile başlanan ikramiyelere geçen sene 100 TL zam uygulanmıştı.

İYİ Parti tarafından Meclis’e aktarılan ve uygulanması için sunulan teklif doğrultusunda Kurban ve Ramazan Bayramı için emeklilere 3500 TL ödenek sağlanacaktı. Fakat Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığına önerilen bu teklif meclisten geçmemiş ve AK Parti ve MHP oylarıyla reddedilmişti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön