Ekonomi

Emeklilerin hesabına 2750 lira yatacak! SSK ve Bağkur emeklileri dikkat

Birçok banka BAĞ-KUR ve SSK emeklilerine maaş ödemeleri kapsamında ek ödeme yapmaya başladı. Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar arasında yapılan anlaşmaya göre emekli vatandaşlara 2.500 lira ile 2.750 lira arasında ek ödeme fırsatı sunuluyor.

Birçok banka BAĞ-KUR ve SSK emeklilerine maaş ödemeleri kapsamında ek ödeme yapmaya başladı.

Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar arasında yapılan anlaşmaya göre emekli vatandaşlara 2.500 lira ile 2.750 lira arasında ek ödeme fırsatı sunuluyor.

Her bankanın sözleşme kapsamından sizlere gerçekleştireceği ek ödeme miktarı değişkenlik gösterebilir.
 

TEB BANKASI EMEKLİLER İÇİN NE KADAR EK ÖDEME VERİYOR

TEB'in 2.750 TL nakit desteğinden yararlanmak isteyenler, emekli maaşını 3 yıllığına taşımayı taahhüt etmelerinin sonrasında verecekleri 2 ya da üzeri otomatik fatura talimatı ile bu kampanyadan yararlanabilecekler. Hem de emekli tanıdıklarını getirenlere özel 2.500 TL'ye varan nakit mükafat desteği de sunuluyor. Emekli maaşı 1.499 TL'ye kadar olanlara 1.850 TL ödeme yapılırken, 2.500 TL ve üstünde maaş alanlar ise 2.750 TL ek promosyon ödemesinden yararlanabilecekler. TEB'in ilaveten emekli müşterileri amacıyla düşük faiz oranları ile avantajlı gereksinim kredisi kampanyaları ve ilaveten bankacılık hizmetleri de sunulmaktadır.

Ünlü ekonomist Evren Bolgün doların asıl yükselişe geçeceği tarihi açıkladı! Dolar bozdurmayı düşünenler dikkat

İktidardan milyonlarca asgari ücretliyi heyecanlandıran canlı yayında zam mesajı

Avrupa’nın göbeğinde aylık 64 bin liraya çalışacak 1 milyon 500 bin işçi alacaklar! İşte aranan meslek grupları