14 / 09 / 2024

Emeklilerin hesaplarına 12 bin lira yatırılacak! Hemen başvurun!

Emeklilerin hesaplarına 12 bin lira yatırılacak! Hemen başvurun!

Temmuz zamları geçtiğimiz aylarda belli olan emekliler şimdi de promosyon ödemelerini merak ediyor. Peki Fibabanka emeklilere ne kadar promosyon ödemesi yapıyor? Fibabanka emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır? 





Milyonlarca emekli zamlı maaşlarını alırken, şimdi de bankaların emekli promosyonları ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Pek çok banka emekli promosyonlarında güncellemeye giderken, Fibabanka da Eylül 2024 promosyonunu resmi internet sitesi üzerinden açıkladı.

Peki Fibabanka’nın Eylül 2024 emekli promosyonu ne kadar? Fibabanka promosyon başvurusu nasıl yapılır? İşte zamlı maaşlarını alan emekliler tarafından merak edilen ve araştırılan bu soruların yanıtları…

<resim2>

FİBABANKA EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURU

Fibabanka'nın ne kadar emekli promosyonu verdiği pek çok emekli tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre emekli maaşlarını Fibabanka’ya taşıyan emekliler, nakit promosyon imkanından faydalanabiliyor. 3 sene süre ile emekli maaşını Fibabanka’dan alanlar, Fibabanka şube ve ATM’lerinin dışında, Türkiye'deki tüm Akbank ATM'lerinden herhangi bir ücret/komisyon ödemeden emekli aylıklarını alabiliyor. 
Fibabanka, emeklilere Emekli Maaşı Promosyon Taahhüdünü  evlerinden çıkmadan ve 444 88 88 Telefon Bankacılığıyla yenileme imkanı da sağlıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre mevcut Emekli Maaşı Promosyon Taahhüdünüz sona erdiyse ya da yakın zamanda sona erecekse, promosyon taahhüdü yenileme talepleri Fibabanka telefon bankacılığı aracılığıyla verilebiliyor.  

FİBABANKA EMEKLİ PROMOSYON NE KADAR EYLÜL 2024? 


T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma doğrultusunda, emekli maaşlarını Fibabanka’dan almak isteyen SGK emeklisi (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) müşteriler, 3 sene süreyle emekli maaşını Fibabanka'dan almayı taahhüt ettiğinde verilecek olan promosyon rakamları şu şekilde: 

1. 10.000 TL’ye (10.000 TL hariç) kadar olan emekliler için 5.000 lira ödeme
2. 10.000 - 15.000 TL (15.000 TL hariç) arasında olan emekliler için 8 bin  lira ödeme
3. 15.000 - 20.000 TL (20.000 TL hariç) arasında olan emekliler için 10 bin lira ödeme,
4. 20.000 TL ve daha fazla olan emekliler için 12 bin lira ödeme

 

Konuta erişim, küresel sorun oldu! Diğer ülkeler barınma krizi için hangi çözümleri kullanıyor?

Geçen sene 15-16 bin TL olan inşaat maliyeti bu sene 24-25 bin TL'ye çıktı!

Emlak ilanlarında yetki doğrulama sistemi için son 3 gün! Elektronik İlan Denetleme Sistemi çözüm olacak mı? 


Geri Dön