02 / 05 / 2024

Emeklilikte Yaşa Takılanlarda son dakika! Hazine Bakanı Nureddin Nebati’den flaş EYT açıklaması!

Emeklilikte Yaşa Takılanlarda son dakika! Hazine Bakanı Nureddin Nebati’den flaş EYT açıklaması!

Milyonlarca insanın dört gözle beklediği EYT ile ilgili son dakika açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den geldi. Nebati, EYT ile ilgili açıklama yaparken öğretmenlerin sorunlarına da değindi. İşte detaylar…



BAKAN BİLGİN DE AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de konu ile ilgili olarak kesin bir açıklamada bulunmuştu. Bilgin, hemen hemen her gün çıkan yeni EYT formülleri haberlerine sert çıkarak, "Hollanda, Almanya modellerinden bahsediliyor fakat bu doğru değil. Şu an masamızda sadece bir tane EYT formülü bulunuyor" ifadelerini kullanmıştı. Bakan Bilgin, tüm bular ile birlikte, "Henüz çalışmamız devam ediyor, birçok aşamadan geçecek" demişti.

Bakan Bilgin belli bir yaş sınırı mı olacak sorusuna ise, "Bakalım" cevabını verdi.

Bakan Vedat Bilgin, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Türk İş ve AK Parti Grup Başkan Vekilleri ile görüşmeler yaptık. Yaklaşık 22 kişilik bir heyet ile sekiz  farklı şehirden derneklerin katılımı ile tüm mağdur dernekleri içine alan EYT’sinden Aylık Bağlama Oranına (ABO), stajından kadın borçlanmasına bile hepsinin temsilcisi olan dernekler ile EYT platformu adı altında yapılan görüşmelerde hem AK Parti Grubu’nun hem MHP Grubu’ndan kesin bir şekilde toplumun hemen hemen hepsini kapsayacak çözümleri 2022 senesi sonuna kadar mutlaka iktidar eli ile çözüleceği sözü verilmiş oldu.”

Emeklilikte Yaşa Takılanlarda son dakika! Hazine Bakanı Nureddin Nebati’den flaş EYT açıklaması!

Bankalar kredi faiz oranlarını duyurdu! Hangi banka ne kadar istiyor? Ziraat, Garanti, Akbank, QNB, Yapı Kredi, ING…

Kira fiyatları aldı başını gitti! Artık kiralık ev ve yurt bulmak imkansız hale geldi! Türkiye’de il il kira fiyatları

100 metrekare kaba inşaat maliyeti 2023!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön