27 / 04 / 2024

Emel Pırlanta'dan yakut yüzüklere yüzde 60 indirim! 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

Emel Pırlanta'dan yakut yüzüklere yüzde 60 indirim! 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

Emel Pırlanta'dan müjde geldi! Emel Pırlanta, yakut yüzüklere yüzde 60 indirim uyguladı.  İşte 25 Aralık 2022 Emel Pırlanta yakut yüzük fiyat listesi...



Emel Pırlanta'dan müjde geldi! Emel Pırlanta, yakut yüzüklere yüzde 60 indirim uyguladı. Bu indirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken bu yüzükleri Emel Pırlanta'nın web adresinden satın almak. Peki, Emel Pırlanta'da yakut yüzükler ne kadar? Yakut taşının anlamı nedir? İşte 25 Aralık 2022 Emel Pırlanta yakut yüzük fiyat listesi...

YAKUT NEYİ TEMSİL EDER?

Yakut her zaman aşkın en iyi alâmeti olmuştur. Yakut kırmızısı ateş, tutku ve arzunun ta kendisidir. Kırmızı, cesareti ve zaferi temsil ettiğinden, yakut kralların, mihracelerin ve sultanların en sevdiği değerli taştı.

Emel Pırlanta dan yakut yüzüklere yüzde 60 indirim! 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

YAKUT TAŞI NEYE İYİ GELİR?

Yakut Taşının Faydaları başlıca şu şekildedir;

Şans taşı olarak da bilinen yakut insanlara şans ve güven verir, bağışıklık sistemine iyi gelir ve kan dolaşımını düzenler. Sezgiyi güçlendirmeye yardımcı olur. Antik çağlardan beri hastalıklarla ve zehirlerle savaşmak için kullanılmıştır.

Yakut / Ruby Taşı bir canlılık taşıdır.  Bedene ve zihne canlılık, chi ve yaşam enerjisi getirmek için kök çakrayı aktif olarak uyarır.

YAKUT TAŞININ ÖZELLİKLERİ NELER?

Sertlik derecesi 9'dur. Bu taş yarı saydam, şeffaf ve opak bir taştır. Kırmızı ve bordo tonları bulunan bu taşın rengi kahverengi, kırmızı ve mor tonlarında karşımıza çıkıyor. Sertliği nedeniyle kuyumculuk, ziynet eşyası ve ziynet eşyası üretiminde büyük avantajla kullanılmaktadır.

İşte 25 Aralık 2022 Emel Pırlanta yakut yüzük fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön