05 / 05 / 2024

Eminevim, 2017 yılında daha hızlı büyüyecek!

Eminevim, 2017 yılında daha hızlı büyüyecek!

Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, 16 Nisan referandumu sonrasında, otomotiv, inşaat, tarım, hayvancılık ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerinin Türkiye ekonomisi gibi hızla büyüyeceğini belirtti.



Emin Üstün, uygulamaya aldıkları yeni sistemin El Birliği ile entegre çalıştığını, burada ev hanımlarına önemli görevler düştüğünü kaydetti. Dünyada ilk defa geliştirdiği 'El Birliği Sistemi'ni 15 yıldır kesintisiz uygulayıp, bu sistemle dar gelirlileri hem konut hem de otomobil sahibi yapan Eminevim, 217 yılında yeni projeler ve enleme sistemleriyle adından çok söz ettirecek. 


Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin üstün, 2017 yılı itibariyle uygulamaya başladı klan düşük taksitlendirmeli sistemle ev hanımından, emeklilere kadar genişleyen bir yelpazede dar gelirlilerin küçük taksitlerle konut sahibi olmalarına imkan tanıdıklarını belirtti. 

Emin Şirketler Grubu Başkanı Üstün, ev hanımlarının bin 250, emeklilerin bin 300, sağlık kurumu çalışanlarının bin 700, öğretmenler ile polislerin bin 750, esnafın bin 800 TL taksitlendirme ile konut alabildiklerine işaret etti. 


KÜÇÜK BİRİKİMLER BÜYÜK SONUÇLAR DOĞURUYOR 


Özellikle ev hanımlarının küçük tasarruflarını konut alınlında değerlendirebilmesine imkan sağlayan küçük taksitli ödeme sisteminin kısa süre önce uygulanmaya başlamasına karşın yaklaşık 11 bin kişilik bir protföy oluşturduğuna değinen Emin Şirketler Grubu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "Uyguladığımız El Birliği Sistemimiz ile entegre çalışıyor. Aynı sistemin küçük taksitlendirmeli hali olarak özetleyebiliriz. Bu sistemimiz ile bir kaç ay içinde sadece ev hanımlarından oluşan müşteri portföyümüz 11 bin gibi ciddi bir rakama yükseldi. Bu ev hanımları harcamalarından artırarak el ettikleri hakikaten düşük miktarlı tasarruflarını konut alımında kullanabiliyorlar. Aynı şekilde, ev hanımı olmasalar bile dar gelirli olduğunu bildiğimiz emeklilerimiz de bin 300 TL aylık ödemelerle konut satın alma imkanına kavuşuyorlar. Aynı şekilde sistemimizde kayıtlı 20 bin işçimiz var. Biz bu dar gelirli insanları 

mülk sahibi yapabilmenin gururunu yaşıyoruz" bilgisini verdi. 25 yıldır bu piyasada El Birliği Sistemi'ni uyguladıklarını ve 100 bin aileye mal sahibi yaptıklarını ifade Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "Hiç kesintiye uğratmaksızın, 25 yıldır her ay konut ve otomobil müşterilerimize teslimleri yapıyoruz. Biz piyasalardaki bütün sıkıntılı dönemlerde kurumumuza güvenen müşterilerimizin yanında olduk" dedi.


'REFERANDUM SONRASI HIZIMIZI ARTIRACAĞIZ' 


Geçmişte olduğu gibi bu dönemde de müşterilerinin yarımda olduğunu belirten Emin Üstün, "Bütün Türkiye'de 16 Nisan'da yapılacak referandum sonrasında ivmeleneceğini tahmin ettiğimiz Türkiye ekonomisinde Eminevim de aynı hızla büyümesini devam ettirecek" açıklaması yaptı. 


EMİN ŞİRKETLER GRUBU DÖRT SEKTÖRE ODAKLANDI 


Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, gruplarının 25 yılda elde ettiği başarı sonrasında girdikleri sektör sayısının da arttığına değindi. Emin Üstün, Emin Şirketler Grubu'nun, 1991 yılından buyana faaliyetlerini sürdürdüğünü, otomobil satışı ile başladıkları ticari hayatlarında gayrimenkul sektöründe aynı başarıyı yakalayabildikleri™ vurguladı. Üstün, bu başarılan sonucunda enerji sektörüne Emin Enerji, tarım sektörüne de Emin Tarım ve 1 hayvancılık ile girdiklerini belirtti. Üstün, Emin Inşaat'ın da 2017 yılında 2016'daki gibi tempolu büyümesini sürdüreceğine işaret ederken, "25 yılda 100 bin aileyi mülk sahibi yapmayı başardık. 2017 ile birlikte büyüme hızımızı artıracağız." açıklamasını yaptı.


Yeni Akit 


Geri Dön