06 / 05 / 2024

Eminevim, kendi yöneticilerini yetiştiriyor!

Eminevim, kendi yöneticilerini yetiştiriyor!

Emievim'in İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ile birlikte gerçekleştirdiği  'Geleceğin Yöneticileri' isimli eğitim projesi ilk mezunlarını verdi. İlk mezunlar için sertifika töreni yapıldı...



Eminevim, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ile iş birliği içinde, insan kaynakları politikasında başarılı bir projeye imza attı. Hayata geçirilen 'Geleceğin Yöneticileri' programı ilk mezunlarını verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen ve şirket içindeki çalışanların liderlik, kişisel farkındalık ve mesleki yetkinlikler bakımından değerlendirildiği programda, seçilen adaylar eğitim süresi boyunca yöneticiliğe hazırlanacak.

Eminevim'in açıklamasına göre, şirketin 5 ay önce Geleceğin Yöneticileri ismiyle başlattığı, yönetici ihtiyacını karşılayacak eğitim projesinin ilk mezunları için sertifika töreni gerçekleştirildi.

İlk mezunlara, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'nde düzenlenen özel törende sertifikaları verildi. Yönetici adaylarının yanı sıra Emin Grup İcra Kurulu Başkanı Sefa Üstün, yönetim kurulu üyeleri ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi akademisyenlerinin katıldığı törende, eğitim programını başarıyla bitirerek sertifikalarını alan 17 yönetici adayının yeni kariyer yolculuğu başladı.

Eminevim, kendi yöneticilerini yetiştiriyor!

- "Şirketimizin en büyük yatırımı insan kaynağıdır"

Emin Grup İcra Kurulu Başkanı Sefa Üstün, açıklamalarda bulundu. Üstün, insan kaynağına olan yatırımı çok önemsediklerine dikkat çekerek, yönetim ve liderlik becerileri gelişmiş çalışanlara sahip olmanın bugünün en önemli ihtiyaçlarından olduğuna dikkat çekti.

Emin Grup olarak, bu doğrultuda Geleceğin Yöneticileri programını hayata geçirdiklerini belirten Üstün, şunları kaydetti:

"Bu programla, bünyemizdeki önemli yetenekleri kazanarak, geleceğimizi emanet edeceğimiz yönetici adaylarımızı yetiştirerek, iş dünyasındaki rekabet gücünde fark oluşturmayı amaçladık. Uyguladığımız programla büyüme planlarımız doğrultusunda ihtiyaç duyulan yönetici ihtiyacını kendi içimizden karşılamanın yanı sıra bir yönetici havuzumuzun da oluşmasını sağladık. Bugün de ilk kez düzenlenen programımızı birincisini tamamlamış olduk ve başlattığımız programla kendi şirket bünyemizden 17 yönetici adayı kazandık."

Eminevim 2020'de 500 kişilik yeni istihdam sağlayacak!

Eminevim 2019'da 21 bin 183 konut ve araç sattı!


Geri Dön