26 / 05 / 2024

eminevim Geleceğin Yöneticileri programı

eminevim Geleceğin Yöneticileri programı

Emievim'in İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ile birlikte gerçekleştirdiği  'Geleceğin Yöneticileri' isimli eğitim projesi ilk mezunlarını verdi. İlk mezunlar için sertifika töreni yapıldı...

Geleceğin aracı Hyundai Staria Ekim fiyat listesini güncelledi! Hyundai Staria güncel fiyatı ne kadar?

Geleceğin aracını tasarlayan Hyundai, Staria modeliyle büyük ilgi gördü. Hyundai, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyatını belirlerken, ‘geleceğin aracı’ Staria’nın da güncel yeni fiyatını açıkladı. 

Geleceğin meslekleri belli oldu! TM-SAY için yüksek maaşlı meslekler listesi! En çok para kazandıran meslekler neler?

2023 yılında en yüksek kazanç getiren meslekler arasında öne çıkanlar teknoloji ve sağlık alanlarıdır. Ayrıca tarımdan finansa kadar birçok sektörde hızlı yükselişe geçen geleceğin meslekleri bulunmaktadır. İşte yüksek maaşlı meslekler ve bu mesleklerdeki ücretlerin listesi...

Ofisler de dönüşüyor! Geleceğin ofisleri sürdürülebilir, teknolojik ve durağanlıktan uzak olacak!

Geleceğin ofis yapısını öngören Yüksek Mimar İklima Şenol Gönenç, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte geleceğin ofislerine ilişkin detaylar...

Bulvar 9 Sanayi'de 24 ay 0 faiz fırsatı! Geleceğin sanayi sitesinde teslimler iki ay sonra başlıyor! 

Sanayinin kalbinin attığı Esenyurt'ta geleceğin sanayi sitesi hayata geçiriliyor. Bulvar 9 Sanayi adıyla yükselen projede 113 ünite bulunuyor.

Yahya Sağır, Tesis Yöneticileri Federasyonu başkanı oldu!

Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Genel Kurul toplantısında  Kurucu Genel Başkan Yahya Sağır delegelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Kerem Güney Avcı: Yatay mimari geleceğin yapı trendi!

Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı yaptığı açıklamada, yatay mimarinin geleceğin yapı trendi olacağını söyledi.

Yatay mimari geleceğin trendi olacak!

Son yıllarda meydana gelen şiddetli depremler ve koronavirüs salgını yapay mimariye olan talebi arttı. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, yatay mimarinin geleceğin trendi olacağını belirtti. 

Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği kuruldu!

PTYD, Türkiye'de tesis yönetimi alanında rekabet edilebilir düzeyde kalitenin geliştirilmesine katkıda bulunmak ve profesyonel yöneticileri ve sektör refahını ileri götürmek için kuruldu.

IMF Başkanı Georgieva: Geleceğin pek çok işi 'yeşil ekonomi'de!

IMF Başkanı Georgieva, küresel ekonominin büyük dönüşüm geçirdiğini dile getirerek iş açısından zengin bir ekonomik toparlanma ile iklim değişikliğiyle mücadelenin birbirini desteklediğini, geleceğin pek çok işinin 'yeşil ekonomi'de olduğunu ifade etti.

Eminevim, kendi yöneticilerini yetiştiriyor!

Emievim'in İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ile birlikte gerçekleştirdiği  'Geleceğin Yöneticileri' isimli eğitim projesi ilk mezunlarını verdi. İlk mezunlar için sertifika töreni yapıldı...

 İTOB yöneticileri:  Arsaya el koymadık yönetmeliği uyguladık!

İzmirli Levent İsmail Şentürk’ün inşaat halindeki kereste fabrikasının arsa tahsisinin iptaliyle çıkan tartışma büyüdü. İTOB yöneticileri Mustafa Sivridağ ve Caner Keşoğlu, “Taahhütler zamanında yerine getirilmediği için karar alınmıştır” dedi...

Geleceğin Ankara’sı inşa edilecek!

Geleceğin Ankara’sını inşa edeceklerini söyleyen Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, ‘2050 Ankara Vizyonu’ Projesinden bahsetti.

Geleceğin konutları 4 akımla şekillenecek!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Çelik, geleceğin konut trendlerine 4 akımın şekil vereceğini söyledi. Çelik, "Sürdürülebilirlik, duyarlı mimari, birlikte yaşam ve yapay zeka sektöre yön verecek" ifadesini kullandı...

eminevim Geleceğin Yöneticileri programı Haberi

eminevim Geleceğin Yöneticileri programı

Eminevim, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ile iş birliği içinde, insan kaynakları politikasında başarılı bir projeye imza attı. Hayata geçirilen 'Geleceğin Yöneticileri' programı ilk mezunlarını verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen ve şirket içindeki çalışanların liderlik, kişisel farkındalık ve mesleki yetkinlikler bakımından değerlendirildiği programda, seçilen adaylar eğitim süresi boyunca yöneticiliğe hazırlanacak.

Eminevim'in açıklamasına göre, şirketin 5 ay önce Geleceğin Yöneticileri ismiyle başlattığı, yönetici ihtiyacını karşılayacak eğitim projesinin ilk mezunları için sertifika töreni gerçekleştirildi.

İlk mezunlara, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'nde düzenlenen özel törende sertifikaları verildi. Yönetici adaylarının yanı sıra Emin Grup İcra Kurulu Başkanı Sefa Üstün, yönetim kurulu üyeleri ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi akademisyenlerinin katıldığı törende, eğitim programını başarıyla bitirerek...