02 / 05 / 2024

Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği kuruldu!

Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği kuruldu!

PTYD, Türkiye'de tesis yönetimi alanında rekabet edilebilir düzeyde kalitenin geliştirilmesine katkıda bulunmak ve profesyonel yöneticileri ve sektör refahını ileri götürmek için kuruldu.



PTYD Türkiye'de tesis yönetimi alanında rekabet edilebilir düzeyde kalitenin geliştirilmesine katkıda bulunmayı ve nitelikli, profesyonel yöneticileri ve sektör refahını ileri götürmeyi amaçlıyor.

Capital'da yer alan habere göre; ülkemizde giderek gelişen ve önem kazanan Tesis Yönetimi, sürekli büyüyen yapısıyla Türkiye'nin en fazla istihdam sağlayan sektörleri arasında yer alıyor. PTYD (Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği) sektörün Ülkemizde tonitilmasini ve geliştirilmesini sağlamak, sektörde yöneticilik yapan, yönetim hizmeti veren kişi ve kuruluşlara yardımcı olmak gayesiyle 12.11.2020 tarihinde kuruldu.

Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği kuruldu!

İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Kürsü Başkanı Mustafa Şeref Kısacık, Apsiyon CEO'su Kudret Türk, Senyönet CEO'su Mehmet Yıldızdoğan, KSK Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bülent Fıçıcı, Enna Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Alemdar, Değer Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Cem Gündüz tarafından, YGBS Easy Life Yönetim Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Sağır'ın önderliğinde kurulan derneğin amacı; Türkiye'de yeni ve mevcut tesislerin ve tesis yöneticilerinin yönetim süreci ve hizmetleri ile ilgili sorunlarına çözümler üretmek, personelleri ile tesislerde ve toplu yaşam alanlarında yaşayan vatandaşlarımızı bilinçlendirmek, aidatları ve işletme maliyetlerini optimize etmek ve yönetim hizmetlerini geliştirmektir.

Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği kuruldu!

PTYD, Türkiye'de tesis yönetimi alanında rekabet edilebilir düzeyde kalitenin geliştirilmesine katkıda bulunmayı ve böylece profesyonel yöneticileri ve sektör refahını ileri götürmeyi amaçlıyor.


 


Geri Dön