29 / 04 / 2024

Geleceğin aracı Hyundai Staria Ekim fiyat listesini güncelledi! Hyundai Staria güncel fiyatı ne kadar?

Geleceğin aracı Hyundai Staria Ekim fiyat listesini güncelledi! Hyundai Staria güncel fiyatı ne kadar?

Geleceğin aracını tasarlayan Hyundai, Staria modeliyle büyük ilgi gördü. Hyundai, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyatını belirlerken, ‘geleceğin aracı’ Staria’nın da güncel yeni fiyatını açıkladı. 



Staria, Hyundai'nin en son teknolojik özelliklerini bir arada bulunduruyor. Bu özellikleri sayesinde sürüş deneyimini geliştirmede ve yolculukları daha keyifli hale getiriyor. Son teknoliji özellikleri bir arada barındırından  Hyundai Staria Ekim fiyat listesini güncelledi! Hyundai Staria güncel fiyatı ne kadar? Hyundai Staria 9 Ekim 2023 fiyat listesi.

HYUNDAİ STARIA  ÖZELLİKLERİ NELER?

Hyundai Staria, Hyundai'nin çok amaçlı bir minivan model olup tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 

Hyundai Staria'nın tasarımı modern ve futuristik bir görünüme sahip, keskin hatlara sahip, aerodinamik bir gövdeye sahip. Büyük cam alanları ve geniş bir iç mekana sahip olan  Hyundai Staria'da kapılar sürgülü olarak tasarlandı. Bu özelliği de kullanıcıların kolay erişim sağlamasını sağlıyor. 

Hyundai Staria'nın iç mekanı ferah ve konforlu bir tasarıma sahip. Çok amaçlı oturma düzenleri, farklı ihtiyaçlara uyum sağlamak için değiştirilebilir ve katlanabilir özellikleri bir arada bulunduruyor. Yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak oluşturulan iç mekanda, geniş bir bagaj alanı ve kullanışlı saklama bölmeleri bulunuyor. 

Staria, Hyundai'nin en son teknolojik özelliklerini taşıyor. Geniş bir dokunmatik ekran bilgi-eğlence sistemi, ileri sürüş destek sistemleri, kör nokta uyarıları, şerit takip asistanı, geri görüş kamerası gibi birçok güvenlik ve konfor özelliğiyle donatıldı. Peki Hyundai Staria Ekim 2023 fiyatı ne kadar? Hyundai Staria güncel fiyatı ne kadar? 9 Ekim 2023 Hyundai Staria fiyat listesi. 

Geleceğin aracı Hyundai Staria Ekim fiyat listesini güncelledi! Hyundai Staria güncel fiyatı ne kadar?

HYUNDAİ STARIA FİYAT LİSTESİ 9 EKİM 2023!

 
STARIAYakıt TipiŞanzıman TipiAzami / Maksimum
Liste Fiyatı
Azami / Maksimum Kampanyalı
Satış Fiyatı
2.2 CRDI 177 PS PrimeDizelOtomatik1.395.000 TL1.395.000 TL
2.2 CRDI 177 PS 4X4 EliteDizelOtomatik1.520.000 TL

1.520.000 TL

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.hyundai.com/tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 9 Ekim 2023 tarihinde saat 16:41'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.71 Türk Lirası, Euro 29.23 Türk Lirası, altının gramı ise 1643 Türk Lirası değerindedir.

Otomobilde indirim ve kampanya dönemi! Hyundai, Opel, Dacia, Volkswagen... Sıfır araç alacaklara müjde! İşte fiyatlar...

Hyundai'den ekim sürprizi! Hyundai i20'ye zam gelmedi! Araba almak isteyenlere müjde! Güncel Hyundai i20 fiyatları

Geri Dön