29 / 04 / 2024

Otomobilde indirim ve kampanya dönemi! Hyundai, Opel, Dacia, Volkswagen... Sıfır araç alacaklara müjde! İşte fiyatlar...

Otomobilde indirim ve kampanya dönemi! Hyundai, Opel, Dacia, Volkswagen... Sıfır araç alacaklara müjde! İşte fiyatlar...

Pek çok otomobil markası kredi, takas desteği ve nakit indirim gibi kampanyaları hayata geçirdi. Ekim ayına özel avantajlı fiyatlar tek tek açıklandı. İşte ayrıntılar...



Türkiye otomotiv pazarında satışlarda her ay yeni rekorlara imza atılırken, son dönemde pek çok markadan, kredi, takas desteği ve nakit indirim gibi kampanyalar yapılmaya başlandı. 

Yılın ilk yarısında aşırı talep nedeniyle, araç bulmakta zorluk çeken tüketiciler, ikinci el otomobillere yöneldi. Fakat ikinci el fiyatlarının sıfır araç fiyatlarının üzerine çıkması büyük tepkilere neden oldu. Ticaret Bakanlığı'nın aldığı önlemler neticesinde ikinci el piyasasındaki aşırı yüksek fiyatlar dengelendi. 

Otomotivin yatırım aracı olarak görülme cazibesini kaybetmesinden sonra, gerçek alıcılar ile otomotiv markaları resmen baş başa kalmış oldu. 

Son gelişmelerin ardından, pek çok otomobil markası kredi, takas desteği ve nakit indirim gibi kampanyaları hayata geçirdi. 

Otomobilde indirim ve kampanya dönemi! Hyundai, Opel, Dacia, Volkswagen... Sıfır araç alacaklara müjde! İşte fiyatlar...

HANGİ MARKANIN HANGİ ARACINDA İNDİRİM VAR? İŞTE TEK TEK FİYAT LİSTESİ...

TOYOTA

Toyota Corolla Sedan, 180 bin TL'ye varan indirimle beraber 1 milyon 2 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, indirim kampanyasını tercih etmeyenler için 250 bin TL'ye 2 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi seçeneği de sunuluyor. 

Toyota Corolla Cross Hybrid, Yaris Cross, Hilux ve Toyota C-HR modellerine de yüzde 0 faiz imkanlarıyla ya da nakit indirimleriyle sahip olma imkanı da sunuluyor. 

HYUNDAI

Hyundai ise Ekim'de yaptığı özel bir kampanya ile sıfır kilometre otomobil satın almak isteyen müşterilerine fırsat yaratıyor C-SUV segmentindeki popüler modeli Tucson'un sınırlı sayıdaki Comfort donanım seviyesi, 1 milyon 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

Ayrıca, Hyundai diğer modellerinde de "Şimdi Al, 6 Ay Sonra" öde fırsatı sağlıyor. B-SUV segmentinin en çok tercih edilen modellerinden biri olan Bayon ise Elite donanım seviyesinde 60 TL'ye ulaşan indirim yapılıyor. 

Hyundai'nin geçen aylarda satışa sunduğu yeni Kona ve yeni Elantra ise 200 bin TL'ye 12 ay 1,99 faiz imkanıyla satışta. Staria da bu kredi seçeneğinin kapsamında yer alıyor. 

RENAULT VE DACIA 

Renault Taliant otomatik vites, 498 bin 900 TL'den, Renault Clio otomatik vites, 500 bin 500 liradan başlayan, Renault Megane sedan Joy da 561 bin 500 TL'den başlayan ÖTV muafiyetli fiyatlarıyla bu aya özel satışa sunuldu. Renault Megane E-Tech de 1 milyon 499 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. 

Renault'da "Şimdi al Mayıs 2024'te ödemeye başla" kampanyası da başladı. 

Dacia araç modellerinde de benzer kampanyalar yer alıyor.  

Otomobilde indirim ve kampanya dönemi! Hyundai, Opel, Dacia, Volkswagen... Sıfır araç alacaklara müjde! İşte fiyatlar...

OPEL, CITROEN, PEUGEOT, DS 

Yeni Opel Astra, 1.2 litrelik benzinli motora sahip 6 ileri manuel şanzımanlı Editon donanımında 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi, 1.2 litrelik benzinli motora sahip 8 ileri otomatik şanzımanlı Edition donanımı ve 1.5 litrelik dizel motora sahip 8 ileri otomatik şanzımanlı Edition donanımındaysa 250 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi, Elegance ve GS donanımlarında ise 300 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanıyla 1 milyon 239 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. 

Ayrıca otomatik şanzımana sahip benzinli Astra modellerinde nakit alımlarda geçerli, 124 bin 900 TL'ye varan indirim imkanı sunuluyor. Elektrikli Opel modellerinde de bu aya özel ayrıcalıklı kampanyalar mevcut. 

Otomobil ve hafif ticari ürün yelpazesine yönelik kredi seçenekleri ve PSA Finans avantajıyla Citroen C3 modeli 150 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi ile satışta. 

Peugeot yeni SUV 2008, SUV 3008, SUV 5008, 208, 308, yeni 408, yeni 508 ve hafif ticari araç modellerinde uygun faiz oranlı kredi imkanı ve takas desteği sunuluyor. 

DS Automobiles de bu aya özel düşük faizli kredi ve takas kampanyası başlattı. 

Otomobilde indirim ve kampanya dönemi! Hyundai, Opel, Dacia, Volkswagen... Sıfır araç alacaklara müjde! İşte fiyatlar...

HONDA, NİSSAN VE JEEP 

Nissan Qashqai'nin hafif hibrit Designpack versiyonu bu ayki kampanya kapsamında, 125 bin TL ekstra fiyat avantajı ve bireysel müşterilere özel 125 bin TL için yüzde 0 faiz kredi imkanıyla satışta. 

Nissan Qashqai'nin diğer hafif hibrit versiyonları ise ya 125 bin TL fiyat desteği ya da 75 bin TL ile 125 bin lira 12 ay yüzde 0 faiz seçenekleriyle alıcılarını bekliyor. 

Türkiye'de "Yılın Otomobili Nissan X-Trail"de 125 bin TL'lik fiyat avantajı, Nissan Juke'ta 100 bin TL destek ya da 12 ay yüzde 0 faiz seçeneği sunuluyor. 

Jeep Renegade satın almak isteyenler de ekim sonuna kadar Koç Fiat Kredi'den 200 bin TL'ye 12 ay, yüzde 0 faizli kredi ve 100 bin liraya varan showroom özel indirimle 1 milyon 460 bin TL'den başlayan fırsatlardan yararlanabilecek. 

Compass satın almak isteyen SUV severlerse kampanya çerçevesinde Koç Fiat Kredi'den 200 bin liraya 12 ay, yüzde 0 faizli kredi ve 175 bin lira showroom özel indirimiyle 1 milyon 824 bin 450 TL'den başlayan seçeneklerle sahip olabilecek. 

Otomobilde indirim ve kampanya dönemi! Hyundai, Opel, Dacia, Volkswagen... Sıfır araç alacaklara müjde! İşte fiyatlar...

KIA, SUZUKI VE MG 

Kia, bu aya özel 10 bin TL ile 100 bin TL arasında indirim fırsatı sunuyor. Kia ayrıca, Stonic, Cerato, Ceed ailesi ve Sportage için ekim ayına özel olarak hazırladığı kredi kampanyasında 12 ay vade imkanı sağlıyor. 

Suzuki'nin akıllı hibrit modeli Swift ise 1 milyon 44 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. GL Techno ve GLX Premium olmak üzere iki donanım seviyesi ile satışta olan Suzuki Swift Hibrit modelleri için ekim ayına özel 200 bin TL'ye 12 ay yüzde 0,49 faiz kredi kampanyası sunuluyor. Ayrıca 60 bin TL'lik takas desteği de sağlanıyor. 

Kullanıcılara, nakit alımlarda Swift Hibrit modellerine anahtar teslim fiyatı üzerinden 40 bin TL indirim imkanı da sunuluyor. 

MG HS modelinin hem Comfort hem Luxury versiyonlarında 250 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,49 faizli kredi imkanı ve 100 bin TL takas desteği de sağlanıyor. 

MG HS Comfort donanımıyla 1 milyon 269 bin TL'den, Luxury donanımıyla 1 milyon 399 bin TL'den satışa sunuluyor.

VOLKSWAGEN 

Volkswagen Ticari Araç ise bu ay California ve Grand California modellerine sınırlı sayıda araç için fiyat avantajı sağlıyor. 

Sınırlı sayıdaki araç için ve ekim ayı süresince geçerli olan kampanyada, 2.0 TDI 204 PS DSG California Ocean'ın fiyatı 3 milyon 150 TL'den, 4Motion seçeneği ise 3 milyon 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 

Otomatik şanzımanlı 2.0 TDI 177 PS 4Motion Grand California modelinin kampanyalı anahtar teslim fiyatı ise 3 milyon 500 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Modellerin renk opsiyonlarında da özel fiyat avantajı sağlanıyor. Metalik renk farkı California için 27 bin 500 TL, Grand California için 55 bin TL, çift renk opsiyonu ise her iki modelde 120 bin TL şeklinde açıklandı. 

Hisseli tapusu olanlar aman dikkat: Hisseli tapuda habersiz satış iptal edilir mi?

Bu banka tam 20 bin TL nakit avans veriyor! Başvuruları aman kaçırmayın!

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan  İzmir  uyarısı: 6.5 ile 7 şiddeti arasında sallanacak! İşte en riskli 14 ilçe...


Geri Dön