30 / 04 / 2024

Sıfır araç almak isteyenlere OPEL'den fırsat! O modelinin mart ayı fiyat listesi!

Sıfır araç almak isteyenlere OPEL'den fırsat! O modelinin mart ayı fiyat listesi!

Sıfır araç almak isteyen kişiler için inanılmaz bir kampanya! Bu fırsat Opel markasından geldi. En sevilen modellerden biri olan o modeli için inanılmaz bir fiyat yayınladı. 2023 yılı için fiyat listesi açıklandı.



Opel markasını seven ve kullanan milyonlarca kişi bulunuyor. Bu araç sahiplerine sunulan fırsatlar onları cezbettiği için en çok da binek araç arayanların tercihi oluyor. Opel markasının Astra modeli için firma harekete geçti. Sıfır araç almak isteyen kişiler bu fırsata mutlaka göz atmalı. Şimdi haberimizde en sevilen modellerden olan Astra’nın 2023 fiyatları sizlerle…

 Sıfır araç almak isteyenlere OPEL den fırsat! O modelinin mart ayı fiyat listesi!

Opel markası yeni modellerini duyurdu

Opel markası Türkiye’de oldukça popüler olarak karşımıza çıkıyor. Aile arabası, genç arabası kısacası her kesime hitap etmesi nedeni ile oldukça seviliyor ve başarılı bulunuyor. Son zamanlarda yaşanılan sıfır araç piyasasındaki durgunluk nedeni ile uzun zamandır bu marka da yeni fiyat listesini açıklamıyordu. Bu nedenle Opel markasını tercih etmek isteyenler de ikinci el araçlarına yöneliyordu. Fakat firmadan yeni araç duyurusu geldi. 

Opel en sevilen modellerinden bir tanesi olan Astra modeli için 2023 yılı fiyatlarını açıkladı. Bu fiyatların ardından sıfır araç almak isteyen kişiler bu modellere yönelecek gibi görünüyor. İkinci el araçların sıfır fiyatlarını geçmesinden dolayı fiyatlar artık herkese normal gibi geliyor. Aslında artan bu fiyatlar hem alıcıyı hem satıcıyı zorluyor. Firma tarafından duyurusu yapılan Astra modelleri için net fiyatlar paylaşıldı.
 


Geri Dön