29 / 04 / 2024

Opel'den sıfır araç sahibi olmak isteyenlere müjde! İndirimli fiyat listesi açıklandı!

Opel'den sıfır araç sahibi olmak isteyenlere müjde! İndirimli fiyat listesi açıklandı!

Opel’den tercihini sıfır araçtan yana kullanmak isteyenlere sevindirici haber geldi. Opel Corsa modelinin güncel fiyat listesi belli oldu. Otomobil sahibi olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın. İşte Opel Corsa 2022 fiyat indirimli listesi...



Döviz kurundaki dalgalanma ve çip krizi nedeniyle sıfır otomobil fiyatları zirveyi gördü. Otomotiv sektöründe yaşanan bu hareketlilik sonucunda otomobil üreticileri araç sahibi olmak isteyenlere özel şubat ayı kampanyalarını duyurdu. Opel Türkiye şubat ayına özel tasarladığı bu kampanyada Corsa modeline yaptığı indirimli fiyat etiketiyle sıfır araç sahibi olmak isteyenleri sevindirdi.

Opel den sıfır araç sahibi olmak isteyenlere müjde! İndirimli fiyat listesi açıklandı!

Opel'in Corsa modeli Türkiye'de en çok satan otomobil modeli olarak listelerde ilk sıralara yerini aldı. Şubat ayında bir çok otomobil markası fiyat listelerini güncelledi. Bu fiyat listelerinde dikkat çeken otomobil markalarından biri Opel oldu. Yeni bir araç sahibi olmak isteyenler Opel'in fiyat listesini inceleyebilir. Otomobil sahibi olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın.

Opel Corsa'nın donanım paketleri neler? Detaylar haberimizde...
 


Geri Dön