28 / 04 / 2024

Sıfır araç almak isteyenlere müjde! Fiat'ın bu fırsatını kaçırmayın

Sıfır araç almak isteyenlere müjde! Fiat'ın bu fırsatını kaçırmayın

Mayıs ayının bitimine bir gün kala Fiat’tan son uyarılar yapıldı. "Yarısını 1 sene sonra öde" kampanyası ile tüm vatandaşları mutlu eden Fiat, sadece 235.000 TL vererek sıfır araç sahibi olma avantajı sunuyor. Kampanya için son bir gün çağrısı yapılırken ayrıntılarda araştırılmaya devam ediyor.



Hem Türkiye'de hem de dünyada birçok değişik modeli ile satışta olan Fiat model arabalar birçok vatandaşın de dikkatinden kaçmıyor. Birçok marka ile rekabete devam ediyor. Fiat Egea model aracıyla göz dolduruyor. Sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için son gün ilanı yapılırken kampanya ayrıntıları da paylaşıldı. 24 ay vade seçeneği ile teklif bağlamında sadece 235.000 TL ödeyerek araç sahibi olunabileceği söylendi.

Sıfır araç almak isteyenlere müjde! Fiat ın bu fırsatını kaçırmayın

FİAT’TAN KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

Fiat kampanya aşamasının en kuvvetli donanımına sahip  aracı Fiat Egea ile tüm vatandaşların dikkatini çekiyor. Mayıs ayının sonlanmasına bir gün kala araç almak isteyenler de kampanya araştırmalarını süratlendirdi. Araç alacak vatandaşlar Mayıs ayında verdiği tutarın akabinden geri kalan ödemeleri 1 sene sonra yapacak.

Stoklarla sınırlı olan kampanya bağlamında Fiat Egea model araç sahibi olmak isteyen vatandaşların bir sene sonra öde avantajı ile araç sahibi olabileceğinin altı çizildi. Kredi şartları ve müşteri tipine göre faiz seviyeleri değişiklik gösterirken yetkili satış bayilerinden kampanya başvurusu yapabilecekleri aktarıldı. Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler için son gün 1 Haziran 2023 olarak paylaşıldı.

 


Geri Dön