27 / 04 / 2024

Araba almak isteyenlere müjde! Otomobil fiyatlarında yeni kredi kampanyası! 0.99'dan başlayan imkanlarla...

Araba almak isteyenlere müjde! Otomobil fiyatlarında yeni kredi kampanyası! 0.99'dan başlayan imkanlarla...

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan yeni düzenlemeler ve yaptırımlar sonrası araba fiyatları düşüşe geçerken, otomobil markalarından indirim kampanyaları gelmeye başladı. Araba almak isteyenlere müjde , otomobil fiyatlarında yeni kredi kampanyası...



Banka kredisi faizleri yüzde 5'e dayanırke, otomobil markaları araba almak isteyenler için 0,99'dan başlayan imkanlarla yeni kredi kampanyası başlattı. Hatta bir marka ise faizleri yüzde 0'da tuttu. İşte otomobil markalarındaki son gelişmeler...

Son aylarda otomotiv sektöründe durgunluk yaşanmaya başladı. Özellikle pandemi dönemi sonraısnda alınan çeşitli tedbirliler özellikle kısıtlama kararıyla önemli bir düşüş yaşanmasına neden oldu. Otomobil bayileri yıl sonuna yaklaşırken yeni kredi kamanyası başlattı. 

ARABA ALMAK İSTEYENLERE MÜJDE!

Milliyet Gazetesi'ne açıklama yapan  İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, Sıfır araçta bollaşma, banka kredilerinin sıkılaştırılması gibi bazı sebepler neticesinde otomotiv piyasasında talebin düştüğünü belirterek'' Düşük talep, artan stok ve yıl sonunun yaklaşmasının da etkisiyle markalar takas desteği, uygun oranlı kredi imkanı veya yüzde 15’e varan indirimler gibi cazip kampanyalar sunmaya başladı” dedi.

Banka kredi faiz oranlarının yüzde 5’lere yaklaştığının vurgusunu yapan Ertemel, “Tüketici açısından en cazip olan kampanyalardan bir tanesi de krediler.

Banka faiz oranlarının 3 ila 5 arası değişkenlik gösterdiği ve krediye erişimin oldukça güç olduğu mevcut piyasa koşullarında markalar, kendi bünyelerinde 0.99’dan başlayan ve marka/ modele göre değişen oldukça düşük oranlarla kredi imkanı sunuyor” ifadelerini kullandı.

Araba almak isteyenlere müjde! Otomobil fiyatlarında yeni kredi kampanyası! 0.99 dan başlayan imkanlarla...

YÜZDE 0 FAİZ İLE YENİ KREDİ KAMPANYASI!

“Son olarak bir marka yeni kampanyasını açıklayarak, yüzde 0 faizli finans desteği sunacağını açıkladı” diyen Ertemel sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu noktadaki en önemli hususlardan bir tanesi kampanya ayrıntıları olduğuna dikkat çeken Ertemel;  ''Verilen bu finansman destekleri belli bir tutara kadar ve çoğunlukla 12 ay vadeli sunulduğu için detaylarının iyi araştırılması önemlidir.

Ayrıca bazı markalarda, sunulan indirimlerle finansman desteği birleştirmediğinden, kredili alımlarda fiyat indirimi uygulanmamaktadır.” ifadelerini kullandı. 

Otomotiv ihracatı Eylül ayında 2,8 milyar dolar oldu!

Otomotiv markalarının kampanya yarışı başladı! En ucuz sıfır araç modelleri 725 bin TL’den başlıyor!

Geri Dön