14 / 05 / 2024

Opel'den sıfır araç sahibi olmak isteyenlere müjde! İndirimli fiyat listesi açıklandı!

Opel'den sıfır araç sahibi olmak isteyenlere müjde! İndirimli fiyat listesi açıklandı!

Opel’den tercihini sıfır araçtan yana kullanmak isteyenlere sevindirici haber geldi. Opel Corsa modelinin güncel fiyat listesi belli oldu. Otomobil sahibi olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın. İşte Opel Corsa 2022 fiyat indirimli listesi...



OPel'in Corsa modeli sürüş keyfini üst düzey güvenlik standartları ve alman mühendisliği ile birleştirerek geleceğe hazır bir otomobil tasarladı. Opel Corsa 332 bin Türk Lirasından başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Model, yedi farklı renk seçeneğine, 6,5JX16 Alaşımlı jantlar ve iç tasarımında da iki farklı renk seçeneğine sahip.

Opel den sıfır araç sahibi olmak isteyenlere müjde! İndirimli fiyat listesi açıklandı!

Opel Corsa Edition donanımı, arka park sensörüne, ön çarpışma uyarısına, şerit koruma özelliği ile şerit takip sistemine, LED ön farlar ve LED sis farlarına sahip. Elegance modeli, 7 dijital sürücü bilgi paneline, geri görüş kamerasına, ambiyans aydınlatma sistemine, otomatik kararan dikiz aynasına, krom cam çerçeveleri ve ön ızgaraya sahip. Ultimate modeli ise elmas kesimli alaşım jantlara, spor ön ve arka tamponlara, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemine, otomatik katlanan yan aynalar, klimaya ve LED stoplara sahip. 

Peki Opel'in Corsa modeli fiyat etiketi ne kadar? Detaylar haberimizde...

 


Geri Dön