02 / 05 / 2024

Eminevim'den her vatandaşa uygun projeler!

Eminevim'den her vatandaşa uygun projeler!

Ekonomide durgunluk yaşandığı bu dönemde Eminevim Gayrimenkul Geliştirme projelerine hız kesmeden devam ediyor. Firma, İstanbul’da ve Anadolu’nun birçok bölgesinde proje tasarlıyor.



Finansal piyasalardaki gelişmelerin yaşandığı bu dönemlerde projelerini hız kesmeden sürdüren Eminevim Gayrimenkul Geliştirme, çalışmalarına hız verdi. 

İstanbul ve Anadolu'nun birçok yerinde proje inşa eden firma, İnşaat sektöründe örnek olacak, insan ve çevre odaklı projelerle ülke ekonomisine destek sağlıyor.

Birçok bölgede birçok projeye imza attıklarını hatırlatan Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “Dün ve bugün olduğu gibi, yarın da ülkemiz insanının ihtiyacı olan kaliteli yaşam alanları ve ticari projeleri üreteceğiz. İnsan ve çevreye saygılı olarak, yüksek güvenlikli şartlarda üretecek ve ekonomimizin katma değer üreten en büyük markalarından biri olma hedefi ile yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Tüm vatandaşlara hitap eden inşaatlar yaptıklarını söyleyen Üstün, “1991 yılından itibaren Türkiye’de faizsiz konut ve otomobil sahibi olmanın yolunu açan Emin Grup'a bağlı şirketimiz, bilgi birikimi ve piyasa tecrübesi ile geçmişten bu güne dek sosyal yaşam ve ticari inşaat alanları üretmiş olup, sektördeki gelişmelere bağlı olarak ilerlemesini devam ettirmektedir. Milli bir kalkınma modeli Elbirliği Sistemi'ni, konuttan diğer sektörlere taşıyarak geliştireceğiz. İhtiyaç olan her bölgede yüksek kalite ve geniş bir vizyon ile projeler yapmaktayız. Hayatı kolaylaştıran, yaşama değer katan ve mali olarak tüm vatandaşlarımıza hitap edebilecek inşaat projeleri üretmekteyiz” dedi.

Emin Üstün, ifadelerini şu şekilde sonlandırdı: “Sürekli gelişen dinamik bir yapıya sahip inşaat sektörünün gerekliliklerini, malzeme-yapı ve kalite planlamalarını, teslim süreçlerini müşterilerimizin hiçbir problem yaşamayacağı şekilde dizayn ediyor, dürüstlük ilkemizden asla taviz vermiyoruz. Üretilen konutlarımızın ve diğer projelerinde satışında temel prensip olarak faizsiz satış anlayışıyla hareket etmekteyiz.”


Geri Dön