28 / 04 / 2024

Her kumaşa uygun ütüleme fonksiyonu ile kırışıklıklara son! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Her kumaşa uygun ütüleme fonksiyonu ile kırışıklıklara son! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Buhar kazanlı ütü yenilenmiş güçlü  buhar teknolojisiyle her kumaşa uygun ütüleme işlemi görüyor. Kireçleme önleyici kart tuşu sayesinde ütünüzün ömrü uzun oluyor. Kıyafetlerdeki kırışıklıklarla savaşmanızda en büyük yardımcınız olacak ütü bir çok özelliğe sahiptir.



 Her kumaşa uygun ütüleme fonksiyonu ile kırışıklıklara son! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi
Ütü yapmak ev hanımları için kimi zaman zahmetli ve zorlu bir iştir. Ancak kıyafetlerinizi jilet gibi ütülemenizi sağlayacak son derece kaliteli, kullanışlı ve pratik bir ürüne sahip olmanız ütü yapmayı kolay bir hale getirir. İşte Fakir buhar kazanlı ütünün özellikleri ve fiyat listesi..

BUHAR KAZANLI ÜTÜNÜN ÖZELLİKLERİ

  • Fakir Veronica Buhar Jenaratörlü Ütü, 2000 W kullanarak dakikada 140 gram buhar verebilen yüksek performansıyla giysilerinizi ilk günkü gibi yapıyor.
  • Sadece 15 saniye içinde 2000 W güce ulaşarak ısınır ve kullanıma uygun hale gelir, bu sayede zamandan tasarruf ederek pratik bir ütü deneyimi yapmak mümkündür.
  • Güçlü buhar kazanı sayesinde yüksek performansta buhar üfleyerek giysilerinizi ütülerken buhar kilitleme sistemiyle de öne çıkar. 
  • Su tankının 2 litre kapasiteli olması kesintisiz şekilde ütü işleminizi tamamlamanız yardımcı olur.
  • Güç kablosunun 1,5 metrelik uzunluğuyla işinizi kolaylaştıran Fakir Veronica Buhar Jenaratörlü Ütü; 5,5 bar buhar basıncıyla da dikkatleri üzerine çekmektedir.
  • Bu ütü , kireçleme önleyici kartuşu sayesinde kireç oluşumunu engeller ve uzun süreli kullanım sağlar. Böylece ütünüzün ömrü uzun olur.
  • Çalışırken su eklenebilen su tankı sayesinde ütüyü durdurmanız gerekmez, bu sayede planladığınızdan da önce ütüyü bitirmeniz mümkündür.
  • Kumaşa göre ayarlayabileceğiz buhar seviyesi sayesinde her giysinize uygun programı seçerek ütü yapabilirisniz.

Peki buhar kazanlı ütü nasıl bir tasarıma sahiptir? İşte sorunun cevabı ve fiyat listesi
 


Geri Dön