28 / 04 / 2024

GoldMaster Etna Buharlı Ütü buhar çıkışı ile kırışıklıklara son veriyor!

GoldMaster Etna Buharlı Ütü buhar çıkışı ile kırışıklıklara son veriyor!

GoldMaster, ev işlerinde kadınlara en zor gelen ütü yapmayı kolaylaştıracak bir çözüm sunuyor. GoldMaster Etna Buharlı Ütü, 50g sürekli buhar performansı ile en zor kırışıklıklara meydan okuyor...



2600W yüksek performans gücüyle ve 190g/dk şok buhar performansı ile kırışıklıklara son veren ütü, hanımları ütü zahmetinden kurtarıyor.



Etna Buharlı Ütü üstün buhar gücü sayesinde zamandan tasarruf sağlayarak ütü yapma süresini kısaltıyor. 350ml su haznesi bulunan, dayanıklı ve kaygan yüzeyli seramik ütü tabanına sahip ütünün, kireçlenmeyi önleyen sistemi ve damlama önleme sistemi bulunuyor. Kendi kendini temizleme özelliği, cihazın buhar haznesini temizleyerek uzun ömürlü kullanım sağlıyor.


GoldMaster Etna Buharlı Ütü’nün dikey ütüleme özelliği, perdeleri, masa örtülerini, askıdaki elbiseleri vb. kumaşları kolayca ütüleme imkânı sunuyor. Etna buharlı ütünün en önemli özelliği, güvenli kullanım için yatay pozisyonda 30sn ve dikey pozisyonda 8dk hareketsiz kaldığında otomatik kapanması sayesinde fişi prizde unutma derdine son veriyor.


360⁰ hareketli kablo ile rahat kullanım sağlayan Etna ütünün kablosunun %100 Pamuk dış izalasyon ile kaplı olması kablo kırılmalarını engelliyor.


Geri Dön