19 / 05 / 2024

buharlı ütü ürünleri

buharlı ütü ürünleri

GoldMaster, ev işlerinde kadınlara en zor gelen ütü yapmayı kolaylaştıracak bir çözüm sunuyor. GoldMaster Etna Buharlı Ütü, 50g sürekli buhar performansı ile en zor kırışıklıklara meydan okuyor...

Philips Airfryer 5499 TL'ye, Azur Buharlı Ütü 1.799 TL'ye düştü! BİM 22 Aralık 2023 aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 22 Aralık 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu hafta BİM'de Airfryer 5499 TL'ye, Azur Buharlı Ütü 1.799 TL'ye satılacak. İşte diğer aktüel ürünler ve fiyat listesi...

TÜİK, fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı! Zirve yüzde 22,4 ile çocuk giyimde!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri peş peşe açıkladı. Bu noktada fiyatı en çok artan ürün yüzde 22,4 ile çocuk giyimi oldu.

Yüzde 20 enerji tasarrufu sağlayan Tefal FV5695 turbo pro buharlı ütü görücüye çıktı!

Tefal, buharlı ütü almak isteyenlerin tam hayalindeki gibi bir ürünü satışa sundu. FV5695 turbo pro buharlı ütüyü görücüye çıkaran Tefal, uygun fiyatıyla adeta göz doldurdu.

Türkiye'de ürünleri kapış kapış satılıyordu. Dünyaca ünlü firma iflasın eşiğine geldi. Her an iflas bayrağını çekebilir

Türkiye'de ürünleri kapış kapış giden bir firma, iflasın eşiğine kadar geldi. Firma her an iflas bayrağını çekebilir.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Beydilli Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Beydilli Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Beydilli tarafından kuruldu.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

ŞOK’ta Philips buharlı ütü 1.799 TL’ye, Philips blender 1.229 TL’ye, vantilatör 619 TL’ye düştü!

ŞOK’ta 5 Temmuz-11 Temmuz tarihleri arasında indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda Philips buharlı ütü 1.799 TL’ye, Philips blender 1.229 TL’ye, vantilatör 619 TL’ye düştü. İşte 5 Temmuz Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

BİM’de buharlı ütü 900 TL’ye, vantilatör 379 TL’ye, akıllı bileklik 140 TL’ye düştü!

BİM Market’in 19 Mayıs Cuma günü indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken, buharlı ütü 900 TL’ye, vantilatör 379 TL’ye, akıllı bileklik 140 TL’ye düştü. İşte BİM fiyat listesi 19 Mayıs Cuma...

Gltkn İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Lojistik Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Gltkn İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Lojistik Elektrik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Genç tarafından kuruldu.

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü'de kaçırılmayacak indirim fırsatı! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü, gelişmiş buhar sensörü, otomatik kireç temizleme teknolojisi ve akıllı ütüleme modu ile ütüleme işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyo?

King P746 Steamex Buharlı Ütü ne kadar, en uygun nereden alınır? 21 Mart 2023 fiyat listesi... 

King P746 Steamex, buhar gücü, hareket kolaylığı sağlayan tasarımı ve kullanışlı seramik tabanı ile yorulmadan ütü yapma konforu yaşatır. Peki, King P-746 Steamex Buharlı Ütüde anti drip özelliği var mı? İşte detaylar... 

buharlı ütü ürünleri Haberi

buharlı ütü ürünleri

2600W yüksek performans gücüyle ve 190g/dk şok buhar performansı ile kırışıklıklara son veren ütü, hanımları ütü zahmetinden kurtarıyor.



Etna Buharlı Ütü üstün buhar gücü sayesinde zamandan tasarruf sağlayarak ütü yapma süresini kısaltıyor. 350ml su haznesi bulunan, dayanıklı ve kaygan yüzeyli seramik ütü tabanına sahip ütünün, kireçlenmeyi önleyen sistemi ve damlama önleme sistemi bulunuyor. Kendi kendini temizleme özelliği, cihazın buhar haznesini temizleyerek uzun ömürlü kullanım sağlıyor.


GoldMaster Etna Buharlı Ütü’nün dikey ütüleme özelliği, perdeleri, masa örtülerini, askıdaki elbiseleri vb. kumaşları kolayca ütüleme imkânı sunuyor. Etna buharlı ütünün en önemli özelliği, güvenli kullanım için yatay pozisyonda 30sn ve dikey pozisyonda 8dk hareketsiz kaldığında otomatik kapanması sayesinde fişi prizde unutma derdine son veriyor.


360⁰ hareketli kablo ile rahat kullanım sağlayan Etna ütünün kablosunun %100 Pamuk...