02 / 05 / 2024

EMITT Fuarı bu sene 19. kez düzenlenecek!

EMITT Fuarı bu sene 19. kez düzenlenecek!

19'uncu kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, kapılarını bugün açıyor. Fuara 70'i aşkın ülke, 4 bin 500'ü aşkın kurum, kuruluş ve belde katılacak.



19'uncu kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, kapılarını bugün açıyor. Fuara 70'i aşkın ülke, 4 bin 500'ü aşkın kurum, kuruluş ve belde katılacak. Her geçen yıl çok daha geniş bir katılıma sahne olan EMITT'in 19'uncu organizasyonunda İtalya, Bahreyn, İngiltere, Bulgaristan, Rusya, Hırvatistan, Brezilya, Slovenya, Moğolistan, Beyaz Rusya, Özbekistan, Letonya, Karadağ, Almanya, Arjantin, Küba, Kuveyt ve İran gibi ülkelerden katılımcılar yer alacak. 


KONGRE TURİZMİ MARKALAŞIYOR 

19'uncu EMITT Fuarı'nda, kongre turizmi için MICE adıyla özel bir salon tahsis edildi. Dünya ve Türkiye'nin önde gelen MICE (Meeting, Incentive, Congress, Events-Toplantı, Kongre ve Teşvik organizasyonları) profesyonelleri, etkinlik firmaları, kongre otelleri ve kongre merkezlerine Türkiye'nin kongre turizminde sahip olduğu büyük imkân ve potansiyeller salonda tanıtılacak. 


Sabah


Geri Dön