28 / 04 / 2024

Emlak Çadırı'nda indirimli daire satılacak!

Emlak Çadırı'nda indirimli daire satılacak!

Bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda tamamı hemen teslim, iskânı alınmış ve kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve dükkanlar piyasa değerinin altındaki fiyatlarla satılacak



İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda tamamı hemen teslim, iskânı alınmış ve kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve dükkanlar piyasa değerinin çok altında fiyatlarla satışa sunulacak. 


Gayrimenkul sektöründe çadır dönemi başlıyor. Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut, ofis ve dükkanlar Emlak Çadın'nda cok düşük fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda, konutlar 99 bin TL'ye, VIP ofisler 149 bin TL'ye ve Cadde dükkanlar 199 bin TL'ye satışa sunulacak. Yılda sadece bir gün kurulacak olan Emlak Çadırı'nın ilki 31 Mayıs 2015 Pazar günü yapılacak. 


PİYASANIN ALTINDA FİYATLAR


Tamamlanmış ve iskanı alınmış markalı gayrimenkul projelerindeki bağımsız bölümleri "Fiyatı siz belirleyin..." sloganı ile alıcılarla buluşturmayı hedefleyen Emlak Çadırı, katılımcılanna maket üzerinden değil, görerek beğendiği konut, ofis ya da dükkanı piyasanın cok altında fiyatlarla sunuyor. 


Emlakcadiri.com web sitesi üzerinden herkesin başvurabileceği Emlak Çadırı'nda satısa sunulan bağımsız bölümlerde 3 temel şart aranıyor: İnşaatının tamamlanmış ve hemen teslim edilebilir olması, sıfır olması ve iskanlı olması. 


SEKTÖRDE BİR İLK


Pek cok geliştirici firmanın inşaatını tamamladığı markalı projelerde var olan az sayıdaki nitelikli stoğu pazarlama ve tanıtım bütçelerinin yüksekliği nedeniyle ellerinde tuttuklarını ve kampanya yapacak bir ticari hacim oluşmadığını belirten İlgi Yönetim Genel Müdürü Murat Gülep; "Biz inşaatı tamamlanmış markalı gayrimenkul projelerinden gerekli tüm teknik, idari kontrolleri ve anlaşmalan yaparak Emlak Çadırı'na garantör olduğumuz konut, ofis ve cadde dükkanlarını topluyoruz. Emlak Çadırı'nda satılan bağımsız birimlerde tek fiyat uygulaması yapıyoruz. Bu yıl tüm konutları KDV dahil 99 bin liradan, ofisleri 149 bin liradan, Cadde dükkanlarını ise 199 bin liradan satışa sunacağız." şeklinde konuştu. 


SON BAŞVURU 29 MAYIS


Bu yıl 31 Mayıs 2015 Pazar günü düzenlenecek olan satışlara kayıt ve başvuru için son gün 29 Mayıs Cuma saat 17:00 olarak belirlendi.



Vahdet Gazetesi


Geri Dön