01 / 05 / 2024

Emlak Çadırı'nda daireler 99 bin TL'den başlıyor!

Emlak Çadırı'nda daireler 99 bin TL'den başlıyor!

Firma: İlgi Yönetim

Proje: Emlak Çadırı

İstanbul Başakşehir'de İlgi yönetim tarafından oluşturulan Emlak Çadırı projesinin başvuruları 29 Mayıs'a kadar devam edecek. Proje kapsamında konut, ofis ve dükkanlar 31 Mayıs tarihinde satışa çıkarılacak.



31 Mayıs'ta satışa çıkarılacak konut, ofis ve dükkanların bulunduğu  İlgi Yönetim   Emlak Çadırı  projesi "Fiyatı sen belirle" sloganıyla tanıtılıyor.


29 Mayıs'a kadar başvuruları devam eden Başakşehir Emlak Çadırı'nda başvurular web sitesi üzerinden kabul edilecek.Projedeki ofis dükkan ve konutların teslimleri hemen yapılacak.


İlgi Yönetim tarafından hayata geçirilen Emlak Çadırı Başakşehir'deki konutlar Medikule İstanbul'da, dükkan ve ofisler ise Merkez Kayaşehir AVM içerisinde yer alıyor.Medikule İstanbul konum olarak Sağlık Kent'e komşu ve Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında,  3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde,  metroya yürüme mesafesinde konumlandırılıyor.


Toplam 220 konut,10 ofi ve 10 dükkanın satışa sunulacağı Emlak Çadırı Başakşehir projesinde 650 araçlık kapalı ve açık otoparkı, çift fitness merkezi, çift hamamı, çift saunası, tenis kortu, kapalı havuz, çift buhar odası ve resepsiyon gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Emlak Çadırı projesinde dükkan fiyatları 199 bin TL, ofis fiyatları 149 bin TL ve daire fiyatları 99 bin TL'den oluşuyor.Projenin başvuru süresi 29 Mayıs'ta sonlanacak.



Müzayede:

Tarih:   31 Mayıs Pazar

Yer:      Başakşehir - Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir

Saat:    10:00


Telefon: 444 61 71 

Web sitesi: www.emlakcadiri.com

Meryem KURTULDU/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön