Genel

Emlak işinin kıymeti biliniyor mu

Ofisinizin bölgesinde iyi bilinmesi, müşterilerinizin memnuniyetlerini dostlarına söylemesi, danışmanlannızın hem sayıca hem de nitelik olarak artması, ciro ve işlem adedinin yükselmesi bir ofis sahibi olarak sizi çok mutlu eder

Ofisinizin bölgesinde iyi bilinmesi, müşterilerinizin memnuniyetlerini dostlarına söylemesi, çat kapınızın fazlalaşması, danışmanlannızın hem sayıca hem de nitelik olarak artması, ciro ve işlem adedinin yükselmesi bir ofis sahibi olarak sizi çok mutlu eder.


Peki bunu gerçekleştirmek çok mu zor
 
Evet, hiç de kolay değil, ancak imkansız da değil. Zor ve mümkün, yani tıpkı hayat gibi. Hepsi tabi ki bir çırpıda olmaz, ancak olmuyor diye akışına bırakmak sıradanlaşmayı getirir, sizi başansızlarla aynı yere koyar. Oysa sizin ihtiyacınız önyargılannızı ve kötü deneyimlerinizi bir kenara koyarak yukanda  saydığımız sizi çok mutlu edecek değişimi gerçekleştirmek için adım atmanızdır. Gerekiyorsa bir uzmandan destek alarak motivasyonunuzu yükseltip başanya koşacaksınız.
Unutmayın artık satıcıların ve alıcıların size ihtiyacı eskisinden çok daha fazla.

Satıcı borcunu kapatmak, nakitte kalmak, bir ihtiyacını gidermek ya da masraflarını azaltmak gibi nedenlerle gayrimenkulunu mümkün olan en yüksek fiyata bir an önce satmak istiyor. Alıcı ise alırken kazanacağı, en düşük fiyatla sorunsuz gayrimenkul almanın peşinde. Her ikisinin problemini çözecek profesyonel hizmet şimdi çok daha değerli. Karşılığında talep edilen ücret ise tamamen hak edilmiş bir bedel olarak kabul ediliyor. Bu yüzden bugün ve yann emlak danışmanlığı işini yapanlar en kıymetli, en itibarlı ve en çok kazanan kişiler olacaklardır.

Eskilerin tabiriyle altın bilezik olarak kabul etmemiz gereken emlak danışmanlığı işinin kıymetini bilip hakkını vermek için gerekenleri yapıp farklılaşalım, kazandınp kazanalım.
Sevgi ve saygılarımla...

Bugün/Bugün İnşaat Dekorasyon/Hilmi Işıkören