29 / 04 / 2024

Emlak Katılım Ankara’da ikinci şubesini açtı!

Emlak Katılım Ankara’da ikinci şubesini açtı!

Yaklaşık bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle Mart 2019’da hizmet vermeye başlayan Emlak Katılım, Ankara'daki 2. şubesini hizmete açtı.



Emlak Katılım, “100 Günlük İcraat Programı” ile yeniden faaliyete geçirilmesi kararından sonra, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’ndan (BDDK) faaliyet izni alarak 21 Mart 2019'da Merkez Şubesi ile hizmet vermeye başladı. Katılım finans sektörünün en köklü ve bununla beraber en genç üyesi olan Emlak Katılım, başta gayrimenkul sektörü olmak üzere ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek olan stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modelleri sunmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Açılışını gerçekletirdiği yeni şubeleriyle hizmet ağını da genişleten Emlak Katılım, Ankara’daki ikinci şubesini Ostim’de hizmete açtı. Şubat 2020 tarihinde Ankara’daki ilk şubesinin açılışını yapan Emlak Katılım, Ostim Şubesi ile Ankara’da ikinci, Türkiye çapında ise 17. şubesini devreye aldı.

Emlak Katılım Ostim Şubesi’nin açılmasından dolayı mutluluk duyduklarını dile getiren Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Pandemi ardından yeni normal dönemine giren ülkemiz, attığı güçlü adımlarla geleceğe umutla ilerliyor. Biz de Emlak Katılım olarak içinde bulunduğumuz süreçte büyümeye devam ediyoruz. Ankara’da ikinci şubemizi müşterilerimizin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Hizmet portföyümüz genişliyor. Hizmet ağımız büyüyor. Ankara’da bugün aktif olarak faaliyete başlayan Ostim Şubemiz ile açılan şube sayımızı 17’ye çıkardık. Türkiye olarak, sağlam temellere dayanan ekonomik altyapımızla hızla atağa geçeceğimize inancımız tamdır. Her zaman belirttiğimiz gibi ülkemizin gücüne güveniyoruz. Esnafımızın, KOBİ’lerimizin, iş adamlarımızın gücüne, potansiyeline güveniyoruz. Birlik olduğumuzda ortaya çıkan başarılı projelerin, geleceğe yönelik yapabileceklerimizin de bir göstergesi olduğuna inanıyoruz. Ülkemiz bulunduğu coğrafi konum ve hayata geçirdiği stratejik projelerle önümüzdeki yıllarda yükselen grafiğini artırmaya devam edecektir” diye konuştu.


Yıl sonuna kadar 40 şube hedefleniyor 


Emlak Katılım yeni şubeleriyle hizmet ağını genişletmeyi sürdürüyor. Yedi coğrafi bölgede açılacak şubeler ile Türkiye geneline yaygın olarak hizmet vermeyi planlıyor. Emlak Katılım, Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Ankara,  Ankara  (Ostim), Bursa, İzmir, İzmit, Gaziantep, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Konya, Büsan şubeleriyle hizmet vermeyi sürdürüyor. 2020 yılı sonunda 40 şubeye ulaşmayı planlıyor.

Emlak Katılım yıl sonuna kadar 40 şube açacak!


Geri Dön